Hormoner & Hemorrojder flyttar till mama.nu

Hormoner & Hemorrojder - bloggen som med sina ärliga och humoristiska beskrivningar av småbarnslivet får oss att skratta tills vi gråter. Nu flyttar de till mama.nu! Säg hej till mammorna bakom bloggen, Therese Krupa Syllner och Sofia Falk.

Välkomna till mama.nu! Hur känns det att komma hit?– Tack! Det här ska bli riktigt kul!

Vad var det som fick er att våga ta steget?– Möjligheten att nå ut till ännu fler läsare med vår oglammiga vardag och för ironin i att ett glammigt varumärke som Mama gärna ser oss i sitt bloggstall, haha! Mama visar ju ibland upp en "livsstil" som vår blogg inte alls eftersträvar och vi är väldigt glada för att kunna vara med och bredda mediabilden av småbarnslivet. Det behövs nämligen. Många (inklusive vi) är och har varit osäkra i sin mammaroll och därför behövs det fler röster som berättar om hur det kan vara att få barn.

För dem som inte redan upptäckt er, hur skulle ni beskriva Hormoner & Hemorrojder?– En oretuscherad mammablogg för alla som behöver läsa om andras bajskatastrofer och hormonkriser, och skratta åt det. Inga cupcakes ellerinstagramfilter så långt ögat når! 

Vad är det som gjort er så populära tror ni?– Att vi är uppriktiga och får andra att känna igen sig och – inte minst – känna en viss förtröstan då och då. Vi pratar även om saker som gör ont, som till exempel depressioner, avundsjuka eller andra normala känslor som ofta inte får finnas med när mammalivet ska beskrivas, i blogg, tidning eller mammagrupper.

Finns det något ni absolut INTE skulle blogga om?

 

– Alltför privata saker om barnen eller våra män. Det är vi som har valt att bjuda på oss själva och därför kretsar bloggen kring hur vi upplever

 

småbarnslivet. Läsarna kommer att slippa längd- och viktkurvor – ungarnas alltså, hehe. Och recept på (ätliga) muffins blir det inte heller.

Ta mig direkt till Hormoner & Hemorrojder!

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av mama + trådlösa in-ear hörlurar för 199 kr. Köp nu!