Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa mama i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
Hilaria och Alec Baldwin med alla sina sju barn – och en av familjens katter.
Hilaria och Alec Baldwin med alla sina sju barn – och en av familjens katter.
Hilaria och Alec Baldwin med alla sina sju barn – och en av familjens katter.
Hilaria och Alec Baldwin med alla sina sju barn – och en av familjens katter. Foto: ddp socialmediaservice / ddp

Hilarias och alla barnens hyllning till pappa Alec Baldwin på 65-årsdagen

Hilaria och Alec Baldwin har skaffat barn efter barn efter barn, och tillsammans har de nu sju barn under nio år. Nu har pappa Alec fyllt 65 år och blivit ordentligt firad av alla barnen.

– 65 är inte så illa, skriver han själv på sin Instagram.

Skådisen Alec Baldwin har fyllt 65 år, men lever knappast något vanligt pensionärsliv för det. Tvärtom så är han mitt uppe i småbarnslivet, och tillsammans med frun Hilaria har han sju barn som alla är under nio år. 

Självaste 65-årsdagen firades med familjen och på Instagram visar Hilaria upp den ärliga bilden på festligheterna. Hela familjen sitter på golvet i ett av barnens sovrum, och i bakgrunden syns en våningssäng med gosedjur, och en barntapet med grävskopor. ”Ett foto av vår vildhet, precis som vi är”, skriver Hilaria, 39, och hälsar: ”Må detta år ge dig frid, hälsa och lycka. Vi känner oss lyckliga över att vara vid din sida ... genom allt. Grattis på födelsedagen, Alec - vi älskar dig.”

På familjebilden har Hilaria sina två yngsta barn, Ilaria Catalina Irena, 6 månader, och Maria Lucía, 2, i famnen. Sonen Leonardo ”Leo” Ángel, 6, sitter framför henne och ler brett. Äldsta dottern Carmen Gabriela, 9,5 år, sitter med lillebror Eduardo ”Edu” Pao Lucas, 2,5, i knäet. Brorsan Romeo Alejandro David, 4,5 år, sitter intill henne och håller i en av familjens katter. Raphael Thomas, 7,5, sitter bakom, lutad mot pappa Alec och gör en pussmun mot kameran.

På födelsedagen delade även Alec bilden på sin Instagram, och skrev: ”65 är inte så illa...”.

Att ha sju barn under nio år kan göra vem som helst lite trött. Foto: Instagram via Stella pictures

Alec Baldwin har inte bara sju små barn. Han är även pappa till 27-åriga dottern Ireland Baldwin, som han har tillsammans med sitt ex Kim Basinger. Ireland Baldwin väntar sitt första barn med pojkvännen RAC (född André Allen Anjos) och Alec ska därmed bli morfar. Ireland avslöjade i januari att hon har valt ut ett namn till sin lilla flicka – och att det är inspirerat av hennes eget namn.

– Vi döper henne till Holland. Jag är Irland, så ett annat landsnamn eftersom vi ville hålla det konsekvent”, sa hon med ett skratt i Girlboss Radio-podden.

https://www.instagram.com/p/Cm7aSEGjuhZ/