Det har blivit minst 35 bebisar efter realityserien.

Här är bönderna och brevskrivarna som fått barn ihop efter ”Bonde söker fru”

De sökte alla kärleken i tv-programmet ”Bonde söker fru” – och för riktigt många går det så bra att man efteråt gifter sig och skaffar barn.

Här är bönderna och brevskrivarna som fått barn efter ”Bonde söker fru” – och deras små bonde-bebisar.

Thérèse Bilby

2006 fick kärlekstörstande brevskrivare för första gången dejta bönder i TV4:s tittarfavorit ”Bonde söker fru”. Sedan dess har programledaren Linda Lindorff räknat till 35 bebisar, och fler lär det bli. För även om det inte klickar för alla par i tittarfavoriten ”Bonde söker fru” så har nästan alla säsonger, förutom säsongen 2010, lett till bebislycka. Och bara 2022 har en lång rad bönder som varit med i realityserien välkomnat nya barn!

Erik och Vilma har två söner

TV4-bonden Erik Bäckman träffade sin stora kärlek efter sin medverkan i Bonde söker fru 2016, och med Vilma Nilsson har han nu två barn. I augusti 2020 kom deras första barn: sonen Elmer. I februari i år, 2022, föddes Melker Ted Egon.

”Vilma hann skrivas in och jag hann parkera bilen kl 09:50 sen valde denna gossen att ta ett språng ut i världen ❤️ både mamma och bebis mår bra och vi hoppas på att få komma hem med det lilla knytet ikväll 💕” skrev han den 7 februari på Instagram.

https://www.instagram.com/p/CZKD7i8I35U/https://www.instagram.com/p/CZrdGfvodEZ/

Hunkbonden och Natalie fick dottern Smilla

”Hunkbonden” Mattias Karlsson har fått en dotter, Smilla, tillsammans med flickvännen Nathalie Thorén.

https://www.instagram.com/p/CZcJVAzNHXU/

Bondeparet Caroline och Joacim har två döttrar

”Bondeparet” Caroline Kejbert och Joacim Rickling fick också barn 2022, dottern Molly som är lillasyster till Wilda. Paret fann varandra i seriens säsong 12 från 2017 och de fick därefter ett eget tv-program på TV4 Play. 

Kejbert var med på mamas omslag i augusti 2019 och då åkte vi till gården i Uppland för att prata om graviditet, förlossning och hur dottern Wilda har påverkat relationen med sambon Joacim.

https://www.instagram.com/p/CYUR0NMqnt9/

Pontus och Lisa fick dottern Iselin

I mars 2022 fick paret Pontus och Lisa Lindvall, som möttes i säsong 15 (på tv 2019) sitt första barn tillsammans, dottern Iselin Mikaelsson

”Älskade dotter 🤍 Du är min dröm, mitt allt. Är så tacksam för att just du kom till oss och tog våra hjärtan med storm” skrev Lisa själv på Instagram två månader efter förlossningen.

https://www.instagram.com/p/CdqeajYjQ4C/https://www.instagram.com/p/CbZp_4EM0lS/

Bonde-Karin fick tvillingarna Ellen och Annie

I september 2021 fick Bonde söker fru-Karin Nordström tvillingarna Ellen och Annie. I realityserien hittade hon kärleken i Pelle Hansson Edh. De flyttade ihop men valde att separera och Karin gick vidare och blev kär i Dennis Arvidsson, som är pappa till flickorna.

För mama berättade Karin efter förlossningen om tiden på neo och hur det var att komma hem med två underverk.

– Man förstår först nu på riktigt hur en eller i vårt fall två nya familjemedlemmar förändrar livet till något så mycket större! Man har en sådan lyckokänsla i kroppen hela tiden, helt underbart!

https://www.instagram.com/p/CZfIFIUriOZ/

 

Showbonden 

”Showbonden” Susanna Karlsson från från Valdemarsvik har sonen Tor tillsammans med Hannes som hon träffade i programmet 2018. För mama har Susanna berättat om förlossningen: 

– Tor föddes en lördag. Två dagar innan, på torsdagen, åkte vi in första gången då jag hade börjat få oregelbundna värkar. Men jag hade inte öppnat mig något och vi åkte därifrån med ett igångsättningsdatum. Då var jag lite besviken att vi skulle behöva vänta och sätta igång förlossningen. Men, natten till lördag så brakade det loss tillsammans med åska utav bara helvete – det var ett sånt jädra åskväder – och vi tänkte direkt, att nu kommer Tor! 

https://www.instagram.com/p/CdG2AhXo5dK/

Nils Olof och Carina Tropp har två barn ihop

2013 slog kärleken ner som en blixt när Nils Olof Olsson från Norra Lien mötte sin Carina Tropp. De har två barn tillsammans i dag.

 

https://www.instagram.com/p/CYJ_xSLIzPv/

Anders och Isabel har Albin, Frida och Astrid

Anders Jönsson föll i säsong två, 2007, för brevskrivaren Isabel. De har också gift sig och har tre barn tillsammans. Albin, Alfrida och Astrid heter de.

David Ivarsson från Vestlanda försvann helt från rampljuset efter Bonde söker fru, men han har tre barn tillsammans med en brevskrivare.

Andreas och Jessica har Emelie och tvillingbröderna Erik och Algot

Andreas Vestesson och hans Jessica möttes i premiärsäsongen, 2006, och de fick den allra första bonde-bebisen. Det blev en liten flicka som heter Emilia

- Hon ser precis ut som jag gjorde när jag var liten, berättade den stolta pappan efter förlossningen.

Emelie blev senare storasyster till tvillingarna Erik och Algot, och hela familjen bor på Vikbolandet, nära Söderköping. Där driver de sin gård med bland annat grisar.

LÄS OCKSÅ: ”Bonde”-paret avslöjar dotterns fina och ovanliga namn: ”Så älskad”

LÄS OCKSÅ: Caroline Kejbert har fått sitt andra barn: ”Det var tufft”