Hannah & Amanda: Så får vi timmarna att räcka till både barn och jobb

Hur är det möjligt att bygga ett helt nytt livsstilsimperium mitt under de allra mest hektiska småbarnsåren? Och samtidigt hinna värna barn och familj? Systrarna Hannah Widell och Amanda Schulman har svaret.

De har gått från att vara luspanka till att idag driva ett helt eget livsstilsimperium – för systrarna Hannah Widell, 43, mamma till Rosa, 15, Wilma,7,  och Wille, 4, och Amanda Schulman, 38, mamma till Charlie, 9, Frances, 6, och Louie, 1, verkar inget vara omöjligt. mama tog ett snack med framgångssystrarna om prioriteringar, vardagsmeck – och konsten att lyckas med vardagsstylingen.

Vilka är era bästa råd för den som vill göra karriär under småbarnsåren?

– Att bestämma sig för att inte ha dåligt samvete för något och förlåta sig själv när man inte räcker till. Och låt alltid barnen vara viktigast. Det är det enda som är viktigt på riktigt. Allt annat kan du göra i morgon.

”Stäng av mobilen mellan hämtning och läggning”

Och hur gör ni för att få vardagens timmar att räcka till?

– Gå upp tidigt med barnen. Då är de som gladast och ni får varje dag en fin stund tillsammans. Minutplanera dina arbetsdagar så att ingen tid går till spillo. Då kan du lämna jobbet med gott samvete till hämtning. Stäng av mobilen mellan hämtning och läggning. Sen kan du hänga med din partner eller jobba klart.

Ge oss ert bästa stylingtips för en outfit som både klarar powermöten och förskolehämtningar?

– Att ha snygga sneakers för hämtning och lämning och powerklackar i väskan. Vid slask är läder eller lackbrallan bäst eftersom de bara är att torka av.

Ni har fem minuter på morgonen – vad prioriterar ni, kläder, smink, hår?

– Alltid makeup. Rouge och ett bra läppstift kan pigga upp vad som helst.

”Bestäm dig för att inte ha dåligt samvete för något och förlåt dig själv när du inte räcker till”

Ni är själva förebilder för tusentals kvinnor, både vad gäller karriär och stil. Vilken är er största stilförebild?

– Alla kvinnor som vågar vara precis som de vill.

Kom till FAB-day den 27/10 och träffa Amanda Schulman och Hannah Widell.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av mama + hårkit från Ida Warg för endast 159 kr. Köp nu!