Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa mama i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
1 AV 2
Förväntningarna inför kvällens årets mama
2 AV 2
Foto: EMILY DAHL / BMB

Gravida Penny Parnevik: ”Jag har aldrig mått så här illa förut”

Penny Parnevik visade på tisdagen upp gravidmagen på Instagram med orden: ”Äntligen när våra barn börjat sova hela natten bestämde vi oss... låt oss få en till”. 

I augusti blir hon trebarnsmamma. Men allt är inte bara lycka för influencern.

Penny Parnevik Murray, 25, och Douglas Murray, 42, blir en till i familjen. Paret har sedan tidigare sonen Atticus som föddes i augusti 2019 och dottern Pebble som föddes i februari 2021. I somras gifte de sig under en storslagen ceremoni på sin farfar Bosse Parneviks herrgård. Innan bröllopet höll Penny en frågestund på sin Instagram och fick då frågan om de ville ha fler barn.

”Ja!!! Vi vill ha totalt 4 totalt!”, svarade Parnevik Murray då och berättade samtidigt om deras planer:

”Tror vi ska försöka igen efter bröllopet i sommar!”.

I en intervju med mama har Penny tidigare också berättat att hon vill ha ha fler barn:

– Eftersom jag vet hur mycket mina syskon betyder för mig, så känns det coolt att kunna ge det till mina barn. Sedan jag blev tvåbarnsmamma så har jag levt mig in i rollen på ett annat sätt, jag skrattar mycket mer och känner mig tryggare den här gången. 

Penny: Vintern och mörkret har varit tufft

Penny blev mamma som 22-åring, när lilla Atticus som i dag är fyra år, föddes. Drygt ett och ett halvt år senare kom dottern Pebble. För mama har Penny också berättat om hur den den andra graviditeten skilde sig från den första, mest för att den var härligare mentalt och för att hon mådde extra bra rent fysiskt.

Men den här tredje gången mår hon inte alls så bra fysiskt. I sin Instagram stories skriver hon: ”Jag har inte mått så bra denna graviditet, men hoppas att det vänder snart så att jag kan börja njuta av de goda nyheterna”. Där berättar hon även att hon just nu är i vecka nio och att de valt att berätta nyheten tidigt denna gång. I en annan story delar det även är första gången sedan hon flyttade hem till Sverige som hon känt att vintern och mörkret varit tufft på psyket.

Penny tackar för alla grattis. Foto: Instagram @pennyyparnevik

Till sajten Motherhood säger Penny Parnevik att de första veckorna inte varit toppen, och att hon har huvudvärk varje dag och spyr väldigt ofta.

– Den här är väldigt annorlunda, jag har aldrig mått så här illa förut. Jag har ju varit gravid med både en tjej och en kille tidigare så jag har försökt jämföra, men jag tycker inte någon av dem eller den här lika varandra. Ny bebis, nya symptom helt enkelt!

Även syskonen Atticus och Pebble är glada över att få ett syskon.

– Atticus är SUPERTAGGAD! Han frågar varje dag när bebisen ska komma. Pebble förstår kanske inte till 100 procent, men hon pekar på min mage och säger ”bebis” så hon hänger nog med mer än vad vi tror.

https://www.instagram.com/p/CmwbC4iod-H/

Som dotter till Jesper Parnevik, en av världens mest kända golfspelare genom tiderna, föddes Penny rakt in i offentligheten. Men trots det ständiga äventyret som utspelade sig runt världens alla golftourer, fanns alltid hjärtat i berättelsen om Parneviks hemma i villan i Jupiter, Florida. Platsen kom att utgöra en välkänd kuliss för realityserien som bar deras efternamn. En ärlig, varm och underhållande inblick i familjen Jesper, Mia, Peg, Penny, Philippa och Phoenix Parneviks liv. 

2021 utsågs Penny av mama till ”Årets peppmama” med motiveringen: ”Med partyväskan i ena handen och den överfulla blöjpåsen i den andra är hon en av få riktigt stora influencers som visar småbarnslivet på ett vardagsnära, varmt och igenkännande sätt. Mammarollen känns enklare och roligare med henne i flödet. Tack för peppen – Penny Parnevik!”