Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa mama i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Games of Thrones-stjärnan Sophie Turner gravid – tackar dottern Willa för framgångarna

Vi känner igen Sophie Turner från rollen som Sansa Stark i Games of Thrones. Nu bekräftar hon att hon och Jonas Brother-sångaren Joe Jonas väntar sitt andra barn tillsammans:

– Vi är så glada över att utöka familjen. Det är den bästa välsignelsen någonsin.

Även om många gissat att Sophie Turner är gravid igen – på Met-galan i veckan sågs stjärnans tydligt runda gravidmage under hennes outfit från Louis Vuitton – har hon själv inte pratat om det. Men i en omslagsintervju med med Elle UK som publicerades på tisdagen bekräftar hon det – familjen blir snart större.

– Det är vad livet handlar om för mig - att uppfostra nästa generation, säger GoT-stjärnan (Games of Thrones, reds anm) och fortsätter:

– Det största i livet är att se min dotter gå från klarhet till klarhet. Vi är så glada över att utöka familjen. Det är den bästa välsignelsen någonsin.

På Met-galan var Sophie och Joe matchade paret sina outfits från Louis Vuitton.På Met-galan var Sophie och Joe matchade paret sina outfits från Louis Vuitton.På Met-galan var Sophie och Joe matchade paret sina outfits från Louis Vuitton.
Paret på språng i New York i mars.Paret på språng i New York i mars.Paret på språng i New York i mars.
1 AV 2
På Met-galan var Sophie och Joe matchade paret sina outfits från Louis Vuitton.
Foto: Matt Baron/Shutterstock / TT NYHETSBYRÅN
2 AV 2
Paret på språng i New York i mars.
Foto: MediaPunch/Shutterstock / TT NYHETSBYRÅN

Parets första barn, dottern Willa, fyller snart två. När Elle UK frågar om hon förstår att hon är på väg att bli storasyster, svarar Turner: 

– Jag tror inte det. Jag pekar på min mage och frågar vad som finns där inne, och hon svarar ”baby”. Men sedan pekar hon på sin egen mage och säger ”baby” och sedan pekar hon på sin pappas mage och säger ”baby”. Så jag tror att hon bara tror att en mage är en bebis och att det är namnet på det. Men hon är mycket klängigare än normalt, så jag tror att hon anar något. Hon vill ha mamma hela tiden.

”Känslorna för familjen svämmar över”

I podden ”The Wraps UnWrapped”  öppnade skådespelaren nyligen också upp om mammalivet med lilla dottern. Hon menar att moderskapet gjort henne till en mer empatisk och känslosam person – och nu kan hon ta med sig nya perspektiv i rolltolkningarna.

– Känslorna för familjen svämmar liksom över, säger Sophie.

– Att bli mamma har gjort mig till en bättre skådespelare. För det enda sättet att bli en riktigt briljant skådespelare är att uppleva så mycket som möjligt och att ta in de upplevelserna. 

Sophie som Sansa Stark.Sophie som Sansa Stark.Sophie som Sansa Stark.
Sophie som Sansa Stark. Foto: LANDMARK MEDIA / Alamy Stock Photo / https://www.alamy.com

Paret gifte sig på franskt slott – Maise Williams var brudtärna

Utöver att ha blivit världskänd för sin roll som Sansa Stark i HBO-succén Game of Thrones så har Sophie Turner även hunnit med andra storfilmer som bland andra X-Men, Barely Lethal och Josie. 

Turner och Jonas träffades via Instagram, där de båda följde varandra. En dag skickade han ett direktmeddelande till henne, och sedan slog kärleken till. 2019 vigdes de av en Elvis Presley-imitatör i Las Vegas, och slog samma år till igen med nytt bröllop och stor fest för familj och vänner på ett romantiskt slott i södra Frankrike. 

Bland gästerna fanns svägerskan Priyanka Chopra, supermodellen Ashley Graham och Sophie Turners bästa vän. Brudtärna var Game of Thrones-kollegan Maisie Williams.

LÄS MER: Trebarnsmamman Megan Fox om sina söner: ”De är mitt DNA”

LÄS MER: Melina Criborn har fått en son med DJ-stjärnan – det ska barnet heta