”Familjens annorlunda”-profilerna Madeleine och Mikael Ilmrud har fått barn nummer tolv. Foto: TV4/Privat/Instagram

”Familjen annorlunda”-profilen Madeleine Ilmrud har fått sitt tolfte barn: ”Finaste i livet”

Nu har barn nummer tolv anlänt!  På Instagram berättar ”Familjen annorlunda”-profilen Madeleine Ilmrud att lillebror äntligen är här: 

”Allt vi någonsin kunnat önska oss. Efter en lång väntan så kom han i raketfart.”

Thérèse Bilby

”Familjens annorlunda”-profilerna Madeleine och Mikael Ilmrud har fått barn nummer tolv. Sedan tidigare har de barnen Victor, Oliver, William, Engla-Freja, Adam, tvillingarna Charlie och Collin, Tuva-Li, Emmylou, Mathilde-Isabelle och Livia som föddes 2019.

På Instagram avslöjar nu Madeleine nye sonens födelse och skriver: ”Allt gick väldigt fort, Micke var en klippa och personalen på @bblinkoping var helt fantastiska! Glad att jag kunde bjuda på några ”snurriga” skratt”.

Egentligen skulle hon åkt in till förlossningen för igångsättning i dag, men sonen ville inte vänta. Han ville helst dela sin födelsedag med sin syster EmmyLou (som fyllde 8) och valde att göra entré redan på måndagsmorgonen.

2011 var familjen nio. Nu är de 14! Foto: LARS ANDERSSON

Madeleine Ilmrud: ”Obeskrivligt lycklig”

TV4:s ”Familjen annorlunda” sändes i tio säsonger mellan 2009 och 2018, och Madeleine och Mikael Ilmrud medverkade i tre säsonger. 

Allt har dock inte varit lycka för familjen. I augusti förra året skrev Madeleine Ilmrud på sin blogg att paret fått ett missfall: ”Vi har förlorat våran bebis. Jag var gravid men hjärtat slutade slå. Jag har den senaste veckan upplevt det värsta jag någonsin varit med om. En smärta jag aldrig tidigare känt. Lika mycket fysiskt som psykiskt.”

Men trots missfall så sent som förra sommaren ler nu alltså lyckan mot familjen igen. Influencern tackar i sitt inlägg kroppen för att den gett henne det finaste i livet. ”Jag är så obeskrivligt lycklig”, skriver hon.

https://www.instagram.com/p/CiKUcmvMQLj/

LÄS ÄVEN: Camilla Läckberg: ”Jag är gjord av teflon när någon kritiserar mitt föräldraskap” 

LÄS ÄVEN: Satu fick höra att hon inte kunde bli gravid – nu har hon snart elva barn