Foto: Emily Dahl

Exklusiv mama-intervju med prinsessan Madeleine

mama har träffat trebarnsmamman prinsessan Madeleine för ett öppenhjärtigt samtal om mammalivet och en unik fotografering tillsammans med barnen.

Vi på mama är stolta över att avslöja våra nya omslagstjärnor: prinsessan Madeleine och barnen Leonore, 5, Nicolas, 4 och Adrienne, 1,5.    

I den öppenhjärtiga omslagsintervjun berättar prinsessan Madeleine personligt och med värme om hur hon och maken Chris O'Neill ser på barnuppfostran, vem som får spela ”bad cop” hemma när barnen tjatar och vem som är mest hönsig av dem båda. Dessutom bjuder Madeleine på en rolig historia om en födelsedagspresent, som inte riktigt blev som det var tänkt och som mamma drottning Silvia till sist avrådde henne från… 

Du får även läsa om prinsessan Madeleines tankar kring sina graviditeter och förlossningar, familjelivet i Florida, och nya karriären som barnboksförfattare där hon nyligen debuterat med den omtalade ”Stella och hemligheten”. 

Intervjun, av mamas chefredaktör Louise Bratt Tidmarsh, publiceras på 15 sidor i magasinet mama som kommer till butik den 12 september i limiterad upplaga.

Här kan du läsa intervjun i sin helhet!

In English: Exclusive interview with Princess Madeleine of Sweden
Auf Deutsch:
Exklusiv interview mit Prinzessin Madeleine von Schweden 

Foto: Emily Dahl / mama

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av mama + hudvårdskit från SENSAI för 199 kr. Köp nu!