Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa mama i ett bättre anpassat format?

Mobil Tablet Dator
Drew Barrymore, 47, har inte haft sex efter separationen 2016. Foto: CHRISTOPHER PETERSON/SPLASH NEWS / CHRISTOPHER PETERSON/SPLASH NEWS SPLASH NEWS

Ensamstående mamman Drew Barrymore: ”Därför har jag inte sex”

Att hitta kärleken samtidigt som man själv tar hand om barn kan kännas som ett omöjligt uppdrag. Skådespelaren Drew Barrymore, 47, har varit singel sedan 2016 och i ett nytt blogginlägg erkänner hon att hon inte haft sex alls efter separationen med Will Kopelman, som hon har två döttrar med.

”Låt mig tydliggöra, jag hatar inte sex!”, skriver Barrymore. 

Thérèse Bilby

Skådisen Drew Barrymore, 47, pratar ofta öppet och ärligt om sitt privatliv i sin pratshow ”Drew Barrymore show”. Och nyligen fick hon många att höja på ögonbrynen när hon pratade om att hon utan problem kan leva utan sex i flera år.  Frågan togs upp när hon pratade om att skådespelaren Andrew Garfield, 39, nyligen berättat i en intervju att han avstod från sex i ett halvår för att förbereda sig inför en filmroll.

– Är det något fel med mig om jag tycker att sex månader inte är särskilt lång tid?, ställde sig Drew Barrymore frågan i sin pratshow.

– Jag kände bara, ”jaha, och?”, fortsatte hon.

Barrymore: ”Jag hatar inte sex”

Barrymores avslöjande om privatlivet verkar ha fått många att tro att hon inte tycker om sex alls, något hon nu dementerar i sin blogg. Hon skriver att hon bara inte behöver sex på det sättet, och att hon i stället fokuserat på att vara mamma.

”Låt mig tydliggöra, jag hatar inte sex! Jag har precis äntligen kommit till insikten att kärlek och sex helt enkelt inte är samma sak.”

https://www.instagram.com/p/Ci-DlQnr7tH/?

Hon fortsätter:

”Jag är en person som är djupt engagerad i hur unga flickor, mina döttrar och jag själv som kvinna ska fungera i den här världen” skriver Barrymore i bloggen.

Barrymore har delad vårdnad om döttrarna Olive, 10, och Frankie, 8, med exmaken Will Kopelman. Medan ex-maken har gift om sig, och trots att hon helt och hållet stöttar honom och hans nya fru, har hon själv haft det svårare.

”Sanningen är att det är olika för varje familj och varje individ, men jag har varit tvungen att försöka hitta min egen väg. Jag uppfostrar också två döttrar, så hur vi uppfostrar tjejer till att älska sig själva och att inse att vi lever i en tid där bilderna och budskapen som de kommer att se också motsäger vad jag har kommit att tro intimitet är! Intimitet är något som får dig att må bra med dig själv!”

Drew Barrymore med döttrarna Olive och Frankie. Bilden är tagen 2018. Foto: REX / TT NYHETSBYRÅN

LÄS MER: Drew Barrymore: ”Vet inte hur man dejtar som singelmamma” 

LÄS MER: Josefine Kitti om nyfödda tvillingarna med Youtubestjärnan Emil Hansius