Emma Igelström har blivit tvåbarnsmamma. Foto: Privat

Gravid mot alla odds – nu har Emma Igelström fått en son

Två borttagna tumörer på livmodern och hög ålder gjorde att Emma Igelström inte räknade med att bli gravid på naturlig väg. Men det blev hon! Nu har simstjärnan blivit mamma till en liten pojke.

Storasyster Olivia föddes för 14 år sen men att simstjärnan Emma Igelström skulle ge henne ett syskon var långt ifrån självklart. 

För fyra år sedan träffade Emma sambon Adam. Men två borttagna tumörer gjorde att de inte tog ett gemensamt barn för givet.

– Jag tog bort två tumörer, som visade sig vara ofarliga från livmodern. Jag hade tur som fick möjlighet att behålla min livmoder överhuvudtaget. Det tillsammans med min ålder gjorde att oddsen inte var speciellt bra. Vi genomgick fertilitetsundersökning på grund av omständigheterna och jag var helt inställd på att vi skulle behöva ta hjälp, men innan undersökningen var avslutad så var jag gravid, berättade Emma i en intervju med mama under graviditeten.

Emma Igelström har blivit mamma igen

I slutet av augusti föddes så en liten pojke.

”Allt har gått jättebra”, skriver Emma på Instagram.

Den lilla pojken har fått namnet Loui.

På grund av de tidigare operationerna föddes Loui med planerat kejsarsnitt, något Emma tidigare berättat om för mama:

– Den här gången blir det ett planerat kejsarsnitt på grund av de operationer jag gjort. De kan snitta i ett av operationsärren. Det positiva med det är att jag slipper gå över så lång tid som jag gjorde sist. 

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Just nu - 1 månad fri digital provläsning av mama här!