”Svenska Hollywoodfrun” Elena Belle berättar om livet som nybliven mamma i mamapodden.
”Svenska Hollywoodfrun” Elena Belle berättar om livet som nybliven mamma i mamapodden. Foto: Susanne Kindt, Privat

Elena Belle: ”Det kändes väldigt brutalt när de skar i mig”

Nytt avsnitt av mamapodden ute nu! Den här gången möter vi Hollywoodfrun Elena Belle som berättar om kejsarsnitt, om hur det är att ha en night nurse och om livet som nybliven mamma till Luna i Hollywood.

Den 27 september föddes lilla Luna Belle Theanne och Elena Belle från ”Svenska Hollywoodfruar” blev äntligen mamma. Förlossningen, som tycktes pågå för evigt och som aldrig riktigt kom igång, slutade med ett kejsarsnitt.

– Jag har gjort plastikoperatik och en massa annat men det här var helt sjukt. Det kändes väldigt brutalt när de skar i mig.

I senaste avsnittet av mamapodden möter vi Elena Belle som berättar om mardrömsdygnen på förlossningen, om oron under graviditeten och om det nya livet som mamma.

– Jag kan fortfarande inte förstå att jag är en mamma. Hela den här mammagrejen är så himla svår, man får ingen kurs i det.

Hon berättar även om hur underbart det är med night nurse, om att lukta som en voodookvinna och allt annat som är värt att veta om hur det är att vara nybliven mamma i Hollywood.

Missa inte! Finns här (och överallt annars där poddar finns).

Läs också: Svenska Hollywoodfrun Elena Belle: Jag kommer att äta moderkakan

Av: Matilda Andersson 

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av mama + hudvårdskit från SENSAI för 199 kr. Köp nu!