Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa mama i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
1 AV 2
Rihanna och Asap Rockys familjeliv – nu väntar de tillökning
2 AV 2
Foto: SplashNews.com / TT NYHETSBYRÅN

Det heter Rihannas och ASAP Rockys andra son – unika namnet avslöjat

Alla har varit nyfikna på Rihannas och ASAP Rockys andra son som föddes i början på augusti – men de har själva har varit sparsamma med detaljer. Nu avslöjas sonens ovanliga och fina namn, skriver nöjessajten ET.

Välkommen till världen, Riot Rose Mayers! Namnet på nyblivna tvåbarnsmamman Rihanna och ASAP Rockys andra barn har avslöjats. Enligt födelsebeviset som erhållits av The Blast föddes stjärnparets bebis 1 augusti på kändistäta sjukhuset Cedar-Sinai i Los Angeles. På samma sjukhus födde nyligen även svenska influencern Rebecca Stella sin dotter. 

Rihanna och ASAP Rocky har redan en son som heter RZA Athelstone. Han föddes den 13 maj 2022. Paret hann sedan knappt titta ut ur babybubblan innan det var dags för den lille sonen att få ett syskon. 

Rihanna visade upp sin gravidmage när hon uppträdde på Super Bowl i februari i år – och hon bekräftade senare att hon var gravid för andra gången. 

Rihanna med gravidmagen, och till höger sonen RZA.Rihanna med gravidmagen, och till höger sonen RZA.Rihanna med gravidmagen, och till höger sonen RZA.
Rihanna med gravidmagen, och till höger sonen RZA. Foto: Shutterstock / Tiktok

På årets Met-gala berättade hon att det var helt annorlunda att vara gravid denna gång jämfört med första gången.

– Inga cravings och massor av illamående. Allt är helt annorlunda, men jag njuter ändå, sade hon.

Några månader tidigare hade paret visat upp sin förstfödde son på Tiktok.

Under sina två graviditeter har gång på gång Rihanna skapat rubriker med sina sensationella gravidlooks. Hon har också designat en egen klädkollektion riktad till blivande mammor och ammande. 

Rihanna och ASAP Rocky blev ett par 2020 efter att ha känt varandra och samarbetat i mer än tio år.