Bebislycka för paret Ciara och Måns! Foto: Karin Törnblom/IBL/Instagram

Det heter Ciara och Måns Zelmerlöws nya bebis

I tisdags fick Ciara och Måns Zelmerlöw sitt andra gemensamma barn. Bara dagar före födseln bad Ciara sina följare om tips på namnförslag – och nu avslöjar de sonens namn, och smeknamn. Så fint!

Emelie Lindblom Dalén

I tisdags välkomnande paret Zelmerlöw sin son till världen. ”Så länge som vi har väntat på dig, vår otroliga lilla glädjespridare! Välkommen till gänget!” skrev Ciara Zelmerlöw på sin Instagram, och tackade även personalen på BB vid Lunds universitetssjukhus, där sonen föddes. 

https://www.instagram.com/p/ChDNVP3AHZA/?hidecaption=true

Sedan tidigare har paret sonen Albert, 4, och Ciara har sonen Archie, 8, sedan tidigare förhållande. Paret har tidigare drabbats av flera missfall och i en intervju med mama berättade Ciara om både lyckan och oron som kantade denna graviditet.

– Vi är superglada och känner oss väldigt tacksamma. Det är också en skrämmande tid för oss, så vi håller tummarna!

– Vi hade 3 missfall i följd, 2 av dem var fördröjda. Det var en väldigt traumatisk tid för oss alla, och vi tänker på de där änglabebisarna varje dag. Förhoppningsvis har det gjort oss starkare, och jag hoppas att vara öppen om våra erfarenheter kan hjälpa andra i en liknande sits att känna att de inte är ensamma. Kort sagt, ja visst är jag orolig. Jag gör mitt bästa för att ta en dag i taget och vara stolt över var vi är i dag, sa Ciara då

Det heter Ciara och Måns Zelmerlöws son

Några dagar innan födseln bad Ciara sina följare på Instagram om tips på barnnamn.

”Jag tror att vi har hittat ett namn, men jag skulle verkligen vilja ha några fler förslag. Ett unisex namn som fungerar lika bra på svenska och engelska, som är unikt, inte för traditionellt...”, skrev hon då. 

Bara dagar senare, närmare bestämt i tisdags klockan 10.01 föddes sonen, som kommer få namnet Ossian Matteus Zelmerlöw. Den lilla pojken har redan fått smeknamnet Ossie av mamma Ciara. Så fint! 

https://www.instagram.com/p/ChHIrwEgn0e/

Stort grattis från oss på mama!

LÄS ÄVEN:
Mariette och Isabelle: ”Vi pratade barn direkt”

LÄS ÄVEN:
Gravida Ciara Zelmerlöw: Missfallen har gjort oss starkare