Nyblivna trebarnsmamman Carolina Gynning. Foto: Cornelia Nordström/Instagram (montage)

Carolina Gynning om brutna revbenet: ”Går knappt att amma”

Carolina Gynning befann sig på Ibiza när hon föll olyckligt i trappen och bröt ett revben: ”Det gör så ont, jag kan inte vända mig på nätterna”.

Carolina Gynning har haft en intensiv tid sedan lilla Vilda föddes i juni. Inte bara har familjen utökats med en dotter, utan även flera djur. Något som hon nyligen berättade om i podden ”Gynning och Berg hittar sig själv”. 

Nu har konstnären och tv-profilen dessutom skadat ett revben. 

Gynning som bor på Ekerö utanför Stockholm har även en lägenhet på Ibiza där hon spenderar mycket tid. Och det var just på paradisön som olyckan var framme.

– Jag sitter här med brutet revben. Det gör så ont, jag kan inte vända mig på nätterna. Jag behöver ta Alvedon och Ipren hela tiden, berättar hon för sin poddkollega Carina Berg i deras senaste avsnitt.

”När jag ska amma på natten går det knappt – det gör så ont”

Det var i samband med att Carolina Gynning och lilla Vilda skulle köpa en hårspray på en frisörsalong som hon föll illa. Ikläd flippflopp-skor stod hon i dörröppningen för att samtidigt kunna hålla kolla på vagnen utanför. 

– När jag har fått hårsprayen så flyger jag ner för trappan till vagnen. Dunk, dunk, dunk ner för marmortrappan.

Efter fallet fick Carolina Gynning både en lila ”skinkhalva” och ett brutet revben.

– Det gör ondare och ondare. Jag tror att det är läkningsprocessen. Det gjorde inte så ont direkt men så tre-fyra dagar efter så gjorde det så jävla ont. Och nu när jag ska amma på natten så går det knappt – det gör så ont. Jag gör det ändå så klart men det är svårt, berättar hon i podden.

Aktuellt just nu