Carolina Gynning är gravid och vet hur man föder med stil. Foto: Pauline Suzor

Carolina Gynning: "Jag ska föda i högklackat"

Glöm att Carolina Gynning skulle göra avkall på stilen bara för att hon är gravid. Här berättar hon hur hon gör för att vara chic när hon är på tjocken! "Jag ska föda i högklackat", säger Carolina Gynning till mama.
Anna Björkman

CAROLINA GYNNINGS STIL: ”Den är sexig och kvinnlig, jag vill inte sunka ner mig bara för att jag är gravid, utan magen och tuttarna ska visas upp. Tajta svarta fodral och höga stövlar är fint!!”

SKILLNAD: ”Nothing, bara storlekarna, jag vill behålla min egen stil.” 

HEMMA: ”Då kör jag sidenpyjamasar och mysiga kashmiroutfits som bara är ljuvliga för kroppen.” 

SVÅRAST: ”Lite jobbigt för plånboken, detta är kläder som kanske inte är så lätta att bära när man är superskinny igen!” ROLIGAST: ”Att man får känna sig fin och det är uteslutande avgörande för att man ska må bra under tiden man är gravid.” TAJT ELLER FLAX: ”Tajt, flaxigt får en att se större ut.” STILMISSTAG JAG INTE GÖR OM: ”Förra graviditeten körde jag bara ett par byxor, nu byter jag hela tiden.” 

GRAVIDSNYGGAST: ”I min lilla svarta.” 

GRAVIDCHIC NO-NO: ”En stor tunika går bort!” 

SKOR: ”Självklart kör jag high heels så länge det går, sen blir det ballerinas till våren.” 

GRAVIDSHOPPING: ”På My closet och på Jacky, de säljer inte gravidkläder, men jag gillar inte gravidkläder.” 

GAMLA GRAVID-KLÄDER: ”Dem har jag sålt eller gett till väninnor som varit gravida efter mig.” 

MAKEUP: ”Den spelar lika stor roll som annars, man vill vara lika snygg och glammig. Bara för att man har en växande mage betyder inte det att man är en annan person. Jag tänker sminka mig och sätta på mig snygga kläder mellan värkarna när vattnet har gått, detta är bilder som man vill spara för alltid och då vill man ju vara snygg. Lovar att ge er en bild när jag föder i high heels!”