Carolina Gynning är gravid med sitt tredje barn: ”Jag väntar på ett mirakel”. Foto: HENRIK MONTGOMERY/TT / TT NYHETSBYRÅN

Carolina Gynning väntar sitt tredje barn: ”Kan inte tro att det är sant”

Carolina Gynning är gravid. Konstnären, som sedan tidigare har döttrarna Alicia och Adele, visar nu upp gravidlyckan.

Instagram fullständigt exploderade av lyckoönskningar när konstnären och entreprenören Carolina Gynning la upp en bild på sin växande gravidmage. Snabbt fick inlägget över 70 000 gilla-markeringar och 3 500 kommentarer.

Carolinas pojkvän Viktor Philipson, son till en av kungens närmste vänner Aje Philipson, har kommenterat gravidbilden med flera hjärtan.

Paret träffades 2019 och är särbos. I våras berättade de att de gjort slut, men hittade tillbaka till varandra under sommaren:

– Vi hade det turbulent under senvåren. Nu har allting lugnat ner sig och vi har pratat igenom allt. Vi kan inte leva utan varandra, sa Carolina Gynning till Expressen i augusti.

Carolina och Viktor är särbos. Foto: KARIN TÖRNBLOM / IBL

Carolina Gynnings två barn

Carolina Gynning bor med sina döttrar på Ekerö utanför Stockholm. Alicia har hunnit fylla 8 och lillasyster Adele är 6.

Även Gynnings poddkollega Carina Berg är gravid med sitt tredje barn just nu och det går inte att ta miste på glädjen att få dela den kommande tiden med varandra:

”Som vi ska gosa med våra småisar!!!! ❤️❤️❤️❤️❤️”, skriver Carina Berg på Instagram.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av mama + trådlösa in-ear hörlurar för 199 kr. Köp nu!