Carina Berg är nybliven trebarnsmamma. Foto: Hannah Hedin/TT(montage)

Carina Bergs barnbesked: ”Jag har ett ägg i frysen”

Hon har ett ägg kvar i frysen. I ”Gynning och Berg hittar sig själva” avslöjar programledaren Carina Berg hur hon tänker om fler barn.

Innan första gemensamma barnet Otto, 1,5 blev till försökte Carina Berg och hennes man Erik Berg få barn i nästan två år utan framgång. I tv-serien ”Var fan är storken?” öppnar tv-profilen upp om barnkampen och möter andra par som drabbats av ofrivillig barnlöshet. 

I senaste avsnittet av ”Gynning och Berg hittar sig själva” berättar Carina att hon efter att programmen börjat sändas blir stoppad på gatan av människor som delar med sig av sina historier. Något som ofta slutar med att hon blir rörd och börjar gråta.

– Jag har aldrig i hela mitt yrkesliv varit med om en sån respons. När de första avsnitten kom ut på Discovery började folk höra av sig med sina egna berättelser och historier. Det är så många människor som är med om det här och alla har ett väldigt stort behov av att skriva av sig.

Efter den långa kampen med Otto blev Carina spontant gravid igen och i mars i år föddes dottern Juno. I det senaste poddavsnittet avslöjar nu Carina för poddkollegan Carolina Gynning att hon efter ett tidigare äggplock har kvar ett nerfruset ägg men att hon känner sig väldigt nöjd med den familj som hon skapat.

– Jag är nog klar. Jag är så gammal. Eller gammal... Men jag är så himla blessed med de jag har fått.

Carina har sedan tidigare även sonen Holger, 11.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av mama + solskydd för dig och ditt barn från EVY. Köp nu!