Carina Berg är gravid igen! Till våren kommer hennes tredje barn, lillasyskon till Holger och Otto. Foto: Karin Törnblom / TT

Carina Berg är gravid – väntar sitt tredje barn: ”Glatt överraskade”

Carina Berg ska bli trebarnsmamma! Tv-profilen väntar sitt andra gemensamma barn med maken Erik berättar hon på Instagram.

Hon har sonen Holger från äktenskapet med Kristian Luuk. I december förra året delade Carina Berg med sig av den glada nyheten att hon blivit tvåbarnsmamma tillsammans med maken och fotbollsspelaren Erik Berg

”Idag fyller Erik år. Men det kommer liksom lite i skymundan. För i förrgår kom han till oss. Som vi har längtat. Nu torkar vi gladtårar och äter tårta. Lilla Otto Berg, mamma och pappa älskar dig”, skrev hon då på Instagram.

Nu väntar det tv-aktuella paret barn igen. 

Carina Berg om vägen till barn: ”Många missfall och många många tårar”

I podden ”Gynning & Berg – Hittar sig själva” har Carina Berg berättat öppet att hon och maken Erik Berg fått kämpa länge för att äntligen bli föräldrar.

– Det var ganska många missfall och många många tårar. En himla brant uppförsbacke. Under den här resan så kommer det att ha tagit oss två år att få till den här ungen. 

Otto fyller 1 år den 28 december, och nu väntar paret alltså barn igen. Till våren förväntas hen komma.

Carina Berg om första tiden som mamma

Carina har också pratat öppet om hur tacksam hon var över att få ett andra barn av andra anledningar. I ett annat avsnitt av podden berättar hon om den första tiden som mamma till Holger, som nyligen fyllde 11.

– Så fort han föddes så var det som att jag började för att få tillbaka mitt gamla liv. Och det är så jävla puckat. För vill man ha tillbaka sitt gamla liv ska man ju inte skaffa barn. Jag förstörde så mycket av den där mysiga harmonin.
Du kanske också vill läsa vår intervju med Kenza: ”Vi började försöka när Nikola bara var 7 månader”

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Black Friday 70% rabatt på mama & 24 andra titlar. Köp här!