"Mamma dricker MASSOR vin" - sonen sätter Carin da Silva i pinsam situation

"Mamma dricker MASSOR vin!" mama-bloggaren Carin da Silva berättar om den pinsamma situationen som uppstår när sonen Theo, 2, får syn på en ölreklam i tunnelbanan.

När Carin da Silva ber läsarna berätta om pinsamma saker deras barn sagt fylls kommentarsfältet av fantastiska barncitat.

Hanna skriver: ”En gång på bussen hävde min son som då var 4 år ur sig ”mamma, snälla lås inte in mig när vi kommer hem”, det ekade i hela bussen.”

Frida skriver: "Vi satt på pendeltåget när sonen, nästan 3 år, plötsligt säger: -mamma och pappa får inte slå på mig! Dessutom hade han vid tillfället ett stort blåmärke i pannan efter att ha ramlat några dagar tidigare… Lagom pinsamt!"

Maria skriver: ”Min väninnas son hittade en tampong i hennes väska. Han frågade vad det var. Hon svarade: det är en tampong, ungefär som ett plåster man har i snippan. När de kom till förskolan rusade sonen in till fröknarna och skriker: ”Min mamma har en batong i snippan!”'

Jenny skriver: "Ha ha, härligt. Idag va vi på Gekås (Ullared) och stod vid herrstrumporna jämte en man med rutiga shorts och t-shirt då min 3-åring utbrister högt och tydligt  'mamma, han har pyjamas på sig!' Vi gick snabbt vidare."

Vad är det roligaste ditt barn har sagt? Dela med dig i kommentarsfältet! :-)

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av mama + hårkit från Ida Warg för endast 159 kr. Köp nu!