Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa mama i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
Cameron Diaz.Cameron Diaz.Cameron Diaz.
1 AV 2
Vilka kändisar känner du igen? Se de unika bilderna här
2 AV 2
Cameron Diaz.
Foto: Stella Pictures

Cameron Diaz vill bli 110 år – för dotterns skull

Cameron Diaz blev mamma vid 47 och har kallat tiden med dottern Raddix som den lyckligaste i livet. Att bli äldre verkar inte bekymra henne – och hon längtar efter att få vara med när dottern är i 40-årsåldern: 

”Jag är exalterad. Jag har 50 eller 60 år kvar - jag vill leva till 110, eftersom jag har ett litet barn.” 

Vi har sett henne i storfilmer som ”Den där Mary”, ”The Holiday” och ”Charlies Änglar”, och hon tillhör en av Hollywoods bäst betalda skådespelare genom tiderna, men sedan 2014 har hon lagt skådepelarkarriären på hyllan. Nu är det lilla tvååriga Raddix ,som hon har tillsammans med rockmusiker-maken Benji Madden, 42, och det egna vinföretaget Avaline som gäller. 

Nu berättar Cameron Diaz, 49, att hon omvärderat åldrandet efter att hon blivit mamma. I mångårige vännen Gwyneth Paltrows Goop-pod förklarar Diaz att själva konceptet ”ålder” fått en ny mening bara de senaste tio åren. Och hon hoppas själv bli 110 år, vilket betyder att hon har 50 eller 60 år kvar att leva. Hon har dessutom ärvt de rätta generna för att bli riktigt gammal, menar hon:

”Min mormor sprang runt i den varma solen i San Fernando Valley vid 72 års ålder och drog runt stora påsar med kaninfoder och kycklingfoder. Jag tror att jag har lite av det.”

Vill vara med som mamma när dottern är 40

Stjärnan erkänner vidare att hon faktiskt längtar efter att få vara mamma när Raddix är i 40-årsåldern: ”Då har man det här otroliga ögonblicket när man uppskattar vilka ens föräldrar är, och jag vill ha det med henne - vara där med henne i 40-årsåldern”. 

Diaz.Diaz.Diaz.
Diaz. Foto: KEIZO MORI/UPI/SHUTTERSTOCK / KEIZO MORI/UPI/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK

Tidigare den här månaden talade Diaz även öppenhjärtigt om utmaningarna med att vara mamma i ”The Kelly Clarkson show.” Då medgav hon att det finns tillfällen då hon inte är en så cool mamma – men delade samtidigt sitt bästa knep. Hon kollar nämligen alltid sin ”mamma-checklista” och försöker förstå vad Raddix kan känna: ”Har hon ätit? Är hon trött? Vad är klockan? När åt hon senast? När sov hon? Du börjar liksom där och säger:” Vad hände just? Är det något hon försöker kommunicera till mig?'”.

LÄS OCKSÅ: Kändisar som fått barn senare i livet

LÄS OCKSÅ: Cameron Diaz blev mamma vid 47: ”Den lyckligaste tiden i mitt liv”