Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa mama i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
Bondeparet Joacim Rickling och Caroline Kejbert är nu föräldrar till två tjejer.
Bondeparet Joacim Rickling och Caroline Kejbert är nu föräldrar till två tjejer.
Bondeparet Joacim Rickling och Caroline Kejbert är nu föräldrar till två tjejer.
Bondeparet Joacim Rickling och Caroline Kejbert är nu föräldrar till två tjejer. Foto: Privat/Instagram

”Bondeparet” Caroline och Joacim: Det ska vår nyfödda dotter heta

Wilda blev storasyster bara dagen före sin treårsdag. Nu har Caroline Kejbert och Joacim Rickling bestämt vad lillasyster ska heta.

Två dagar efter nyår, den 2 januari, föddes Bondeparets minsting.

”Punktlig tjej det här! 🖤👶🏼 Varför vänta i onödan? Årets andra dag och dagen innan Wildas födelsedag. Välkommen till världen vår lilla tjej”, skrev Caroline Kejbert på Instagram då.

Efter förlossningen har familjen landat hemma på Tuna gård och såklart firat Wildas treårsdag med ballonger, tårta och presenter. Nu berättar de på Instagram vilket namn de beslutat för till familjens nyfödda: Molly.

https://www.instagram.com/p/CYrySBdIlkq/

”Jag och Jocke väldigt duktiga på att prata om allt”

Caroline och Joacim träffades i ”Bonde söker fru” 2017 och blev snabbt ”Bondeparet” med alla TV4-tittare. Nu bor de tillsammans på gården utanför Örsundsbro. Joacim är spannmålsodlare och Caroline driver förutom sitt stora Instagram-konto även en klädbutik hemma på gården.

Under graviditeten frågade vi på mama Caroline hur hon tror att den nya bebisen skulle kunna påverka relationen i framtiden.

– I nuläget så ser jag inte att det ska påverka min och Joacims relation, men det kan man ju såklart aldrig veta innan. Däremot så är jag och Jocke väldigt duktiga på att prata om allt och framförallt om tankarna vi har för tiden framåt och hur vi tror att det kommer bli med två barn. Det tror jag kommer underlätta, sa hon då.

Därför visar Bondeparet inte upp Molly i sociala medier

Medan 3-åriga Wilda är en given stjärna på Bondeparets sociala medier har de valt att än så länge inte dela några bilder på nytillskottet. Sedan Molly föddes i början på januari har Caroline och Joacim inte visat några bilder på hennes ansikte utan valt att lägga upp bilder och videoklipp där den lilla tjejen inte syns särskilt mycket. Då många följare reagerat berättar Caroline om beslutet på Instagram:

”Många frågor om varför vi inte visat Molly än, och det kommer. Vi känner bara att hon är så liten och att vi vill ha henne lite för oss själva en stund”.

LÄS OCKSÅ: Caroline Kejbert: ”Jag tar inte åt mig vad andra tycker om min uppfostran”