Bloggsuccé för Camilla Läckberg och Simon Sköld

Deckardrottningen Camilla Läckberg och hennes sambo, kampsportaren Simon Sköld, har fått en succéstart på sin nya blogg på mama.nu: 214 000 unika besökare vecka 13! – Vi är så enormt tacksamma och ödmjuka inför den fantastiska respons vi fått. Tack till alla läsare, tack till alla er som kommenterar. Ni får oss att vilja blogga mer, säger paret.

Intresset för Sveriges hetaste kändispar och deras dotter Polly, som föddes den 1 april, har överträffat alla förväntningar.

– Stjärnfamiljen by Läckberg & Sköld har blivit en av Sveriges mest lästa och älskade bloggar på nolltid, och det är förstås underbart att följa deras bebislycka och härliga berättelser om livet med lilla Polly, säger Frida Boisen, digital chef och publisher på Bonnier Tidskrifter. Vi på Bonnier Tidskrifter och mama.nu är så stolta över att få presentera en så härlig familj och en möjlighet att komma nära dem i deras spännande vardag.

Camilla Läckberg är Sveriges mest säljande deckarförfattare, vars böcker sålts i över 19 miljoner exemplar världen över. Simon Sköld är en svensk MMAfighter, podcastare och numera bloggare.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av mama + hårkit från Ida Warg för endast 159 kr. Köp nu!