Bianca Ingrosso berättar om barnplanerna. Foto: Karin Törnblom/TT / TT NYHETSBYRÅN / Karin Törnblom

Bianca Ingrosso om barnplanerna: "Ska vara världens bästa mamma"

Bianca Ingrosso har nyligen köpt en ny lägenhet för mer än 40 miljoner kronor på en exklusiv adress i Stockholm. Här vill hon bli den bästa mamman till sina framtida barn, berättar hon:

– Jag har sagt att allt jag gör är för att jag ska kunna vara världens bästa mamma och ge dem den bästa, tryggaste mamman i den tryggaste miljön.

Thérèse Bilby

Influencern och entreprenören Bianca Ingrosso, 27, har nyligen köpt ett nytt lyxhem på Östermalm i Stockholm, som är ”allt hon drömt om och mer”. I sin senaste vlogg på Youtube avslöjade hon att köpet gick på mer än 40 miljoner kronor och att det är här hon och pojkvännen Phillipe Cohen, 28, vill uppfostra de blivande barnen. Bianca vill att lägenheten ska vara en trygg miljö för barnen:

– Jag har alltid tänkt att det jag lägger pengar på är mitt hem, min borg där min familj kan vara den lyckliga lilla familjen, säger hon och fortsätter:

– Jag är väldigt stolt att jag har köpt mitt familjehem. Och jag ser det som en otrolig investering men jag älskar lägenheten och den var väldigt dyr men det är väl det enda som är en klapp på axeln. Och det är ingenting jag tycker att jag skryter med, att jag tycker att jag är bättre än någon annan. Det är väldigt dyrt i Stockholm och jag valde att lägga pengar på just mitt familjehem. 

I sin senaste vlogg öppnar Bianca Ingrosso upp om barnplanerna med Phillipe Cohen i den nyköpta miljonlägenheten. Foto: Youtube

Bianca: ”Respekt för att det inte bara är att ploppa ut en unge”

Bianca Ingrosso har tidigare berättat för Amelia om sin barnlängtan:

– Den finns där hela tiden, i alla beslut jag tar i livet. Om de kan påverka mig positivt eller negativt som mamma i framtiden. Hos mig finns en enorm respekt för att det inte bara är att ploppa ut en unge. Jag vill ha ett lugnare schema, vara förberedd och vill bli mamma inte alltför långt fram i tiden.

Bianca och pojkvännen Phillipe Cohen. Foto: JESSICA GOW/TT / TT NYHETSBYRÅN

I en tidigare vlogg har Bianca avslöjat att lägenheten är 300 kvadratmeter stor, med fyra sovrum och jättestora ytor.

– Den är allt jag nånsin kunnat drömma om. Tanken är att flytta in nästa sommar efter lite renovering, jag ska flytta köket och göra om lite badrum och så vidare.

Snart blir även Bianca gudmor till bästisen Melina Criborns kommande bebis. Något problem med plats för de kommande barnen att leka tillsammans lär det i alla fall inte bli.

LÄS MER: Caia-grundaren Vanessa Lindblad: ”Karriären gör mig till en bättre mamma”  

LÄS MER: Melina Criborn gravid – väntar sitt andra barn