Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa mama i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
Artisten Mariette har fått en son.
Artisten Mariette har fått en son.
Artisten Mariette har fått en son.
Artisten Mariette har fått en son. Foto: Privat/Karin Törnblom/TT

Bebislycka! Det ska Mariettes nyfödda son heta

För några veckor sedan fick artisten Mariette och frun Isabelle en liten son och nu avslöjar paret vad han ska heta: ”Välkommen till familjen Dante”.

Det var i somras som Mariette Hansson, 38, och Isabelle Grönqvist, 32, avslöjade att de väntar barn och nyligen överraskade de också med att gifta sig i smyg på på en sandkulle längs med stranden i Kullabygden. Isabelle har tagit Mariettes efternamn och de titulerar sig numera ”Fru & Fru Hansson”, enligt Mariettes Instagram. 

Kort efter kärlekslyckan på stranden föddes deras son. ”I måndags ville han ut till sina mammor”, skriver Mariette på lördagen den 13 november och överöses av grattishälsningar i kommentarsfältet. 

Mariettes fru Isabelle har sedan tidigare dottern Disa, och storasyster verkar ha varit högst delaktig när lillebrors namn skulle väljas. ”Disa tyckte han såg ut som en Dante första gången hon såg honom och vi höll med… välkommen till familjen Dante”, fortsätter Mariette på sin Instagram.

https://www.instagram.com/p/CWQzJYjt9z7/

Mariette och Isabelle har fått sitt första gemensamma barn

Dante föddes på Helsingborgs lasarett och några dagar senare skriver Mariette på sin Instagram om alla känslor som sköljer över henne. 

”Ingen förberedde mig på den hormon-chock som skulle välkomna mig med en käftsmäll några dagar efter lillkillen kommit till världen. Jag var en desperat lejonmamma som behövde skydda mitt barn från andra rovdjur.. fast i detta fall var rovdjuret min fru. Jag hade önskat att det pratades mer om det hormonella som händer i kroppen efter en förlossning. Det hade hjälpt mig (och Bell) om jag var mer förberedd och jag tror det är fler där ute som känt/känner samma…”

https://www.instagram.com/p/CWbHYd5NkgA/?hidecaption=true

Mariette slog igenom i Idol 2009 där hon kom på fjärde plats och har därefter släppt egen musik och deltagit i Melodifestivalen fyra gånger. Isabelle arbetar som chefsdesigner.

LÄS OCKSÅ: Här är Sveriges 200 populäraste bebisnamn 2020 – hela listan
LÄS OCKSÅ:
Natali Fikas: ”Till dig som ska bli mamma”