Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa mama i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
Influencern Annica Englund och hockeyspelaren Elias Lindholm har länge kämpat för att få ett barn, och nu avslöjar de könet på bebisen som kommer i mars.
Influencern Annica Englund och hockeyspelaren Elias Lindholm har länge kämpat för att få ett barn, och nu avslöjar de könet på bebisen som kommer i mars.
Influencern Annica Englund och hockeyspelaren Elias Lindholm har länge kämpat för att få ett barn, och nu avslöjar de könet på bebisen som kommer i mars.
Influencern Annica Englund och hockeyspelaren Elias Lindholm har länge kämpat för att få ett barn, och nu avslöjar de könet på bebisen som kommer i mars. Foto: Privat

Annica Englund avslöjar könet på barnet: ”Välsignade”

Träningsprofilen och influencern Annica Englund, 32, och NHL-spelaren Elias Lindholm, 28, väntar sitt första barn efter flera års kamp. I en video på Instagram avslöjar de nu könet på bebisen som väntas komma i mars.

Träningsprofilen och influencern Annica Englund, 32, medverkade i TV4-serien ”Playmakers” under våren 2022, där man fick man följa henne och Calgaryspelaren Elias Lindholms, 28, liv i Kanada. Både i tv-serien och på Instagram har Annica berättat om parets ofrivilliga barnlöshet, och om att kampen för bli gravid har kantats av ett flertal missfall och IVF.

I våras bestämde hon sig för att pausa försöken för att kunna fokusera på annat, vilket hon berättade om i mama:

”Efter ett tag kände jag att jag höll på att tappa bort mig själv. Det enda jag fokuserade på var saker som rörde att bli gravid: Vad kan jag äta, vad ska jag dricka, vad kan jag göra för att öka chanserna. När hela ens liv går ut på att skaffa barn, då glömmer man bort allt annat som också betyder något, det som var viktigt innan man ens började tänka i barn-banorna. Och jag blev så trött av medicinerna i slutet, jag hade till och med svårt att ta mig upp för trapporna för att jag blev så andfådd. Och då kände jag väl: Är det värt att fortsätta pressa sig själv såhär mycket eller är det mer värt att ta en paus för att försöka hitta tillbaka till saker som gjorde en lycklig innan man började tänka i de här banorna. Så då kände vi att vi måste göra saker som gör att vi mår bra, som gör oss glada i vardagen.” 

”När hela ens liv går ut på att skaffa barn, då glömmer man bort allting annat som också betyder något”, sa träningsprofilen och influencern Annica Englund till mama när hon berättade om barnlängtan i våras. Foto: Privat

När träningsprofilen gick ut med graviditeten i höstas skrev hon på Instagram ”Efter alla dessa år, med tårar, förluster och smärta... är det äntligen vår tur. Sedan vi blev överraskade i somras har vi varit så rädda att förlora den här lilla. Men nu förstår vi att du behövde all den här tiden för att bli lika envis som mamma och pappa, eftersom du stannade hos oss. Vi kan inte vänta med att träffa denna envisa lilla fighter i mars.”

Nu delar Annica Englund en video på Instagram där könet på barnet avslöjas. På filmen står paret med en stor ballong, och när de tar hål på ballongen visar det sig att den är full av små blå ballonger.

https://www.instagram.com/p/CmmbHXePTQC/

Vid inlägget skriver Annica Englund: ”Den 4 november fick vi reda på att att vi är välsignade med en miniversion av min favoritperson i hela världen. Jag är i tredje trimestern och det är mindre än tre månader kvar innan vi träffar vår bebis.” 

Gratulationerna strömmar in i kommentarerna. Svenska kända profiler, som dansaren Sigrid Bernson, poddaren och programledaren Rebecca Stella, och influencern Sanne Alexandra har postat en massa röda hjärtan. En följare skriver: ”Jag har följt din resa ett tag nu och jag blir så glad att läsa detta!”. 

Stort grattis till den lilla pojken som väntas i mars, önskar även vi på mama. 

 

LÄS OCKSÅ: Yoga girl: ”Det känns väldigt viktigt att födseln får vara på mina egna villkor”
LÄS OCKSÅ:
Så är det att få tre bebisar på samma gång – trillingmammorna Bea och Assma berättar