Andrea Engsäll är ny bloggare på mama.nu.
Andrea Engsäll är ny bloggare på mama.nu.

Andrea Engsäll - ny bloggare på mama

Inredaren Andrea Engsäll, aktuell som inredare i Arga snickaren, är senaste tillskottet bland våra mama-bloggare. En hel del inredning och lite familjeliv utlovas. "Men jag kommer aldrig blogga om egna och andras problem. Jag vill att det ska vara en positiv blogg", säger Andrea Engsäll.

Hej Andrea Engsäll, välkommen till mama! Berätta, vem är du? - Jag är en glad tvåbarnsmamma , väldigt energisk och gillar att ha många bollar i luften samtidigt.  Du har ju tidigare bloggat framgångsrikt på Yourlife.nu. Hur känns det att flytta till mama? - Det känns jättebra. Jag har trivts bra på Yourlife, men nu när den läggs ned så var jag ju tvungen att flytta bloggen och då var mama mitt förstahandsval.Varför då?- Jag gillar tonen i tidningen och bloggarna. Det är en medial kanal som jag vill förknippas med.

Vad kommer vi att få läsa om i din blogg? - Mycket inredning och så lite familjeliv. Damm och glam och allt där emellan.

 Finns det något du aldrig skulle blogga om? - Egna och andras problem. Det ska vara en positiv blogg, jag vill att man ska bli glad när man läser den.

Vilken är din favoritstil när det gäller inredning?

 

- Jag har två favoriter. Om det är hemma hos mig så vill jag ha modernt med värme. Rena linjer. Min andra favorit är franskt lantligt, lite sekelskifte sådär.

Vilken är din främsta styrka som mamma?- Jag har stort tålamod. Jag gillar regler och rutiner. Och att leka, det är kul.

Och din största svaghet?- Tidsbrist. Det är så mycket man vill hinna med, och göra bra. Vilka bloggar läser du?- Jag är jättedålig på att följa bloggar, men ibland läser jag Sofi Fahrman och Pernilla Wahlgren.Andrea Engsälls blogg!

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Just nu - 3 nr av mama för endast 99 kr. Köp nu!