Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa mama i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
Megan Fox och barnen Journey River, Bodhi Ransom och Noah Shannon.Megan Fox och barnen Journey River, Bodhi Ransom och Noah Shannon.Megan Fox och barnen Journey River, Bodhi Ransom och Noah Shannon.
Megan Fox och barnen Journey River, Bodhi Ransom och Noah Shannon.

Trebarnsmamman Megan Fox om sina söner: ”De är mitt DNA”

Trebarnsmamman Megan Fox är oftast väldigt privat om livet som mamma till de tre små sönerna Journey River, 5, Bodhi Ransom, 8, och Noah Shannon, 9.

Men i en intervju med tidningen Glamour UK öppnar hon nu upp om moderskapet och utmaningarna man möter:
– Du kämpar alltid med skuldkänslor.

Stjärnan Megan Fox har kallats världens sexigaste, och hon fick nyligen många att höja på ögonbrynen när hon förlovade sig med Machine Gun Kelly. Men hon är också mamma till tre små söner, Journey River, Bodhi Ransom och Noah Shannon, som hon skyddar så gott hon kan från offentligheten. För brittiska magasinet Glamour UK väljer hon dock att öppenhjärtigt berätta om sitt föräldraskap och om att vara mamma när man måste resa mycket i jobbet.

– De måste gå i skolan, vilket är vad det är. Jag önskar att jag kunde ta med dem, det skulle underlätta mycket, säger hon. 

De är mitt DNA

– Jag gråter ofta, vanligtvis varje nymåne. Jag lägger mig i badet och gråter för att det är så jobbigt... Det är svårt att vara ifrån dem på det sättet. De är mitt DNA.

https://www.instagram.com/p/B3isQoSF6to/

Megan Fox har delad vårdnad

Megan Fox skilde sig 2020 från barnens pappa, Brian Austin Green, och hon förklarar i intervjun att det är svårt att inte känna skuld för att hon inte alltid kan vara med sönerna.

– Så jag kan bara ha dem halva tiden. Det är bara så det är. Och på sätt och vis gör det att jag kan få ha stunder för mig själv, där jag kan leva mitt liv och inte bara vara någons mamma och det är skönt. Men du kämpar alltid med skuldkänslor, förklarar hon för tidningen.

Megan Fox och fästmannen Machine Gun Kelly.Megan Fox och fästmannen Machine Gun Kelly.Megan Fox och fästmannen Machine Gun Kelly.
Megan Fox och fästmannen Machine Gun Kelly. Foto: TT och SIPA/IBL
Även om mitt barn är så modigt och jag vet att han valt den här resan av en anledning, så är det svårt som mamma

I intervjun tar hon också upp att äldste sonen, 9-åriga Noah, ofta väljer att klä sig i klänning när han ska till skolan, vilket många gånger orsakat elaka kommentarer. Det är något hon vill att han ska slippa.

– Jag önskar bara att mänskligheten inte var så här. Även om mitt barn är så modigt... Så är det svårt som mamma, säger hon med tårar i ögonen.

– Noah började bära klänningar när han var omkring två, och jag köpte en massa böcker som liksom tog upp de här sakerna och tog upp ett helt spektrum av vad det här är. Vissa av böckerna är skrivna av transpersoner. Några av böckerna handlar bara om hur man kan vara pojke och ha klänning på sig och att uttrycka sig genom kläder, utan att det alls behöver ha något med din sexualitet att göra.  

https://www.instagram.com/p/BiZw5PFhxzu/

”Han kan lära sig Mozarts konsert på en timme”

– Jag kan inte kontrollera hur andra människor reagerar på mina barn. Jag kan inte kontrollera de saker som andra barn – som de går i skolan med – har fått lära sig och sedan upprepar.

Hon förklarar vidare att det är därför hon sällan delar bilder på barnen på Instagram och sociala medier. Barnen får inte heller vara så mycket på internet och de vet inte heller riktigt hur känd mamman är. Megan Fox är också mycket stolt: 

– Noah är en otrolig pianist. Han kan lära sig Mozarts konsert på en timme. Jag vill att folk ska se det, men jag vill inte heller att världen ska ha tillgång till denna milda själ och säga allt som vi vet att de kommer att säga.

LÄS OCKSÅ: När stjärnmammorna får välja – 27 kändisbarn med (väldigt!) unika namn 

LÄS OCKSÅ: Gravida Ciara Zelmerlöw: Missfallen har gjort oss starkare