Sökes: Digital redaktör med bildansvar till mama

Nu letar vi förstärkning till vårt grymma mama-team! Är du en van digital redaktör med ett öga för bild och form – kanske är detta tjänsten för dig?

På mama-redaktionen utgår all produktion från vår digitala publicering och vårt främsta fokus är sajten mama.nu, insta/stories och facebook (inklusive vår facebookgrupp mamapower). Vi gör även ett magasin på 8 nummer/år, mamapodden samt vårt årliga event Årets mama. Vi brinner för att vara Sveriges självklara mötesplats för kvinnor som drömmer om, väntar eller har barn, och att kunna ge våra läsare underhållande, engagerande, inspirerande och exklusivt innehåll, oavsett plattform.

I denna heltidstjänst är du bildansvarig först och främst, och övrig tid producerar du texter till mamas olika kanaler.

Som bildansvarig på mama bildsätter du alla artiklar till mama.nu, och merparten till mamas magasin – allt enligt mamas bildmanér. I tjänsten ingår att leta bilder, hålla kontakt med medverkande i vissa reportage samt fotografer och bildbyråer.

Som digital redaktör skriver du artiklar för mama, bidrar med artikelidéer och redigerar och korrekturläser texter.

Du jobbar troligen som digital redaktör idag, och är en van skribent och textredigerare. Du har en fingertoppskänsla för bild och form och har kanske även jobbat med det i en tidigare roll, eller har det som intresse privat. Du har stor vana av att jobba i Photoshop och Indesign. Erfarenhet av att lägga ut uppdrag på, och projektleda, fotograferingsteam är ett stort plus.

Som person tror vi att du är flexibel, nyfiken och ambitiös. Att du är en passionerad ”bildnörd” och kreativ idéspruta vet vi förstås, men vi slås lite extra av att du är en riktig ”doer” och din ”ingenting är omöjligt”-anda. Att du själv har barn ser vi bara som en fördel eftersom det gör dig till en del av vår fantastiska målgrupp!

Vi kan lova dig ett stimulerande arbete med spännande och varierande arbetsuppgifter, supertrevliga arbetskamrater och hög kreativ höjd.

Tjänsten är på heltid med start snarast möjligt.

Fackliga frågor besvaras av journalistklubbens ordförande på Bonnier Magazines & Brands, Emma Hammenstig, tel. 073-644 64 22

Låter det intressant? Hör av dig asap med en ansökan till chefredaktör Louise Bratt Tidmarsh: louise@mama.bonnier.se

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av mama + hårkit från Ida Warg för endast 159 kr. Köp nu!