16 sjuka leksaker som du inte trodde fanns

Det finns leksaker som väcker frågor. Är tillverkarna helt vilse i pannkakan? Hur kommer det sig att ingen satte stopp för galenskapen innan leksaken nådde butikshyllan? Här är 16 leksaker som vi bara inte förstår oss på.
Anne Kolehmainen

1. Katt eller docka?

Här behöver du inte välja. Den här dockan ÄR en katt. Eller om det är katten som är en docka? Äh, sak samma.

2. En amningsdocka

Barnet sätter på sig en liten halterneck-top med blommor i stället för bröstvårtor. När dockan närmar sig "blommorna" börjar den göra sugljud och röra på munnen. Taglinen? "För att du ska inte behöva vänta med att amma tills du får bröst".

3. Men vafalls?

Nu får inte ens Spindelmannen bara vara Spindelmannen. Leksakstillverkarna ger oss Strand-Spindelmannen och Safari-Spindelmannen.

4. Den japanska tigerleksaken

Den här grejen ska göra potträningen roligare. För att hjälpa till skriker den uppmuntrande fraser såsom "bajsa som en tiger".

5. Barack Obama in action

Inget ont om president Barack Obama, men den här actionfiguren? Bland tillbehören som går att köpa finns slipsar, mikrofonstativ och talarstol.

6. Nallepistolen

Å ena sidan är det väl härligare att skjuta nallar på folk än pistolskott. Å andra sidan - varför måste det skjutas överhuvudtaget?

7. Cock bloc byggklossar

Kommentarer överflödiga.

8. En strippdocka

Komplett med roterande stång, discokula och blinkande ljus. Allt en liten flicka önskar sig med andra ord.

9. En liten städvagn till flickorna

För tydlighetens skull är den märkt med "Girls only".

10. Robot-Gud

... med krusifixet i fast grepp, är ett litet orakel som vägleder de små genom att svara på deras frågor.

11. Rysk roulette för barn.

Sätt pistolen mot huvudet, tryck av - får du inte en spark i huvudet så får du poäng.

12. Giftigt avfall-sanerare

När barnen tröttnat på de gamla vanliga lekarna så kan man plocka fram det här tjusiga setet från Playmobil. Sanera giftigt avfall någon?

13. Gud som actionfigur

Och han är arg. Som tur var har han sin Kalashnikov AK-47 nära till hands.

14. Fingerdockan... eh

Om man ska göra en fingerdocka så kanske man ska placera hålen så att det inte ser ut som att man har dem... någonstans där solen inte skiner.

15. Den något annorlunda enhörningen

Det är inte bara leksaksvapen som uppmuntrar till våldsamma lekar. Den här enhörningen från barnens mörkaste mardrömmar spetsar människor på sitt horn.

16. Stripp-kitet

Det här setet, (rekommenderat från 11 år), innehållandes en strippstång, ett litet strumpeband och låtsaspengar, såldes på barnavdelningen hos den brittiska lågpriskedjan Tescos. Efter kraftig kritik flyttades produkten till träningsavdelningen.