Artikeln innehåller annonslänkar

Sexleksakerna som du kan glömma framme (och bortförklara för barnen!)

Sexleksaker behöver ju faktiskt inte se ut som just... sexleksaker. Här är 10 diskreta sexleksaker för maxad mama-njutning! (Bonus: lättare att bortförklara om barnen skulle råka hitta dem)

Glöm sunkiga sexleksaker i form av gigantiska penisstavar och hudfärgade dildos – hey, glöm till och med den numera kultförklarade "Sex and the city"-favoriten The Rabbit. Dagens sexleksaker är så diskreta att de lätt skulle kunna tas för en trendig inredningsdetalj hos vilken småbarnsfamilj som helst!

Lelo Ora 3 – pulserande oralsexsimulator

Den här prisbelönta godingen är svår att se sig mätt på. Lelo känns både härlig och lyxig och sägs överträffa vanligt oralsex. Mer info – köp här (länk till återförsäljare) 

Crave Vesper – klitorisvibrator och halsband i ett

Kraftfull minivibrator i nickel- och rostfritt stål som du diskret bär kring halsen. Varför inte? Mer info – köp här (länk till återförsäljare) 

Läs också: Mer njutning för mama – 14 heta tips för sexig egentid

Lelo Isla – läcker (och tyst!) G-punktsstav

Nå klimax genom sensuell G-punktsmassage med denna snygging. Om den fungerar? Oh, ja! Mer info – köp här (länk till återförsäljare)  

Womanizer – succévibratorn med tryckvågs-impulser

Kanske inte direkt en vibrator man lämnar framme med flit men om man ändå råkar göra det kan man ju försöka bortförklara det med att det är en ny och fancy febertermometer. För hur snygg är den inte? Dessutom utlovar Womanizer orgasm efter orgasm, efter orgasm... Mer info –  köp här (länk till återförsäljare)  

Rocks off bamboo – liten men intensiv vibrator

Hur läcker är inte denna lilla vibrator? Ett rent konstverk, passar lika bra som inredningsdetalj som i sängen. Mer info – köp här (länk till återförsäljare) 

Lelo Neo 2 – diskret klitorisvibrator

En liten och kompakt vibrator som lätt smälter in i omgivningen. Perfekt att ta med in i badrummet som "tvål" till de mer intima delarna. Mer info – köp här (länk till återförsäljare) 

The Fireman – klitorisvibrator

En ljudlös vibrator som fungerar som en traditionell klitorisvibrator, men som också går att hålla över hela området med toppen mot klitoris för en maximal upplevelse. Mer info – köp här (länk till återförsäljare) 

Sexleksakerna som inte upptäcks i första taget

Lipstick vibe – vibrator i läppstiftsformat

En snygg och diskret vibrator som ser ut som vilket läppstift som helst. Perfekt att ha i handväskan för en snabbis, när det passar. Mer info – köp här (länk till återförsäljare) 

I-scream – glassformad klitorisvibrator

En ”glass” som räcker länge! Kanske ändå bra att hålla den gömd för barnen? Mer info – köp här (länk till återförsäljare)

Läs också: Mammornas bästa tips: Så får vi till det under småbarnsåren

Vibrerande badsvamp och badanka

Ett besök i duschen blir dagens höjdpunkt med en diskret och skön duschsvamp till hands. Mer info – köp här (länk till återförsäljare)

Är du en av få som har möjligheten att njuta av ett skönt bad i ensamhet rekommenderar vi istället badankan – I rub my duckie. Mer info – köp här (länk till återförsäljare)

The Banana Emoji vibrator – klitorisvibrator

En härlig klitorisvibrator som ser ut som en liten banan. Låt inte den roliga formen lura dig, det här är ett riktigt litet kraftpaket. Mer info – köp här (länk till återförsäljare).
Du kanske också vill läsa: Svenska mammor vill ha mer – och bättre – sex!

Aktuellt just nu