Sanna Lundell, ny bloggare på mama!

Sanna Lundell, ny bloggare på mama!

Sanna kommer blogga om det som engagerar och intresserar henne. Och det är allt mellan himmel och jord. Barnen, hästar, persiska mattor, spåtanter, böcker, feministiska diskussioner, utrikespolitiska frågor,  KÄRLEK och alla konstiga härliga märkliga människor som finns där ute.

SANNA LUNDELL

Ålder: 30

Familj: Micke, Olga 8 år, Igor 3 och bebis i magen

Bor: Södermalm och Ingarö

Gör: Frilansar som journalist och skribent.

Akutell: som mamas nya bloggare!

Halloj Sanna Lundell, vad kul att du vill blogga hos oss! Vad kommer vi få läsa i din blogg? 

– Ni kommer att få läsa om mig och mitt liv, och därmed det som engagerar och intresserar mig.  Jag älskar utan inbördes ordning: mina barn, hästar, persiska mattor, spåtanter, böcker, feministiska diskussioner, utrikespolitiska frågor, Islam, hundvalpar, KÄRLEK, sång, film, familj, katter, rosor och alla konstiga härliga märkliga människor som finns där ute. Jag brukar säga att jag inte bara är mamma utan nörd också, så det blir nog en hel del nörderi på min blogg och inte så många dagens outfits, sminktips, träningsredovisningar och mattips.

Vad har du för förväntningar med din blogg?

– Jag hoppas kunna inspirera och bli inspirerad till ett härligare och mer mångfacetterat liv.

Läser du några andra bloggar?

– Jag hinner inte läsa så många bloggar, men tittar då och då in på Bodil Malmstens, Josefin Crafoords och Alex Schulmans bloggar. Kollar också in Vincent Gallos hemsida då och då. Han är en mycket märklig man som säljer väldigt konstiga saker, typ sin egen sperma. Jag drömmer om att Kerstin Thorvall skulle orka blogga, jag skulle vara stammis på den bloggen kan jag lova.

Var hämtar du din inspiration? 

– Jag är nog rätt filterlös som människa och blir inspirerad bara av att titta ut genom mitt skitiga fönster på morgonen. Men människor i alla dess former är givetvis inspirerande.

Vad är det bästa med att vara mamma? 

– Det är som att ha fått en gudabenådad present som man inte visste att man önskade sig. Barn är kärlek och det är människans bränsle anser jag.

Kan du ge oss något mammatips? 

– Dowshifta är ett populärt och otroligt bra ord! Dra ner på tempot och köphetsen. Barn behöver mer tid och kärlek och mindre prylar rent generellt.

Har du någon rolig vardagstalang!? 

– Jag är väldigt bra på att laga mat tycker samtliga i min omgivning, inklusive mina barn som faktiskt jublar när jag steker egna köttbullar och gråter när jag köper Felix färdiga.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av mama + trådlösa in-ear hörlurar för 199 kr. Köp nu!