Sanna Bråding gravid igen: "Kane-Lee får ena bröstet och bebisen det andra"

mamas tidigare bloggare Sanna Bråding är gravid igen och Kane-Lee kan nu se fram emot att bli storebror.

Iaugusti började Sanna Bråding blogga på vår systersajt amelia.se, och tidigare idag, fredag, avslöjade programledaren att hon är gravid igen!

Sanna Bråding om sin nya graviditet

– Det känns jättebra. Det är jätteroligt. Det var någonting som kom som en gåva från ovan, helt oförberett, men som jag omfamnar av hela mitt hjärta. Livet kan verkligen överraska en, det är härligt, säger Sanna till amelia.se.

Foto: Privat

Programledaren är i vecka 20 och bebisen är beräknad till den 29 januari nästa år.

– Jag är halvvägs, så jag har lyckats hålla det hemligt länge. Kane-Lee kommer vara precis två och ett halvt år när han blir storebror. Det känns lagom och bra.

Har mått sämre denna graviditet

Sanna Bråding berättar att hon överlag mår bra, men att de första 14 veckorna präglades av illamående och orkeslöshet, precis som under hennes första graviditet.

– Jag har mått sämre den här gången, men nu mår jag bra. Illamåendet har varit kraftigare och jag har varit mer orkeslös än de första 14 veckorna med Kane-Lee. Jag känner att den här graviditeten tar mer på min kropp, säger hon och fortsätter:

– Olika barn tar olika mycket energi. Jag har fortfarande lätt att bli yr och svimma, det sitter lite kvar, men det är ju helt normalt. Vissa ligger ju och kräks i nio månader så det är bara att tacka och ta emot.

”Kane-Lee ska ha det ena bröstet och bebisen det andra”

Och blivande storebrorsan Kane-Lee är redan nyfiken på sitt kommande syskon. Han och Sanna har tillsammans tittat på en avgjutning som Sanna lät göra av sin förra gravidmage och konstaterat att "där låg Kane-Lee, nu ligger bebisen där".

Foto: Privat

– Jag pratar mycket med honom om bebisen, varje dag. Barn är så öppna, jag tror redan att han har känt av barnet. Han har sagt att han ska ha det ena bröstet och bebisen det andra bröstet. Jag hoppas jag kan involvera honom så mycket som möjligt så han tycker att det är roligt och inte undrar sen vad det är för nån som kommer och tar hans mamma ifrån honom.

Själv är Sanna förstås väldigt spänd på vem det är som ligger där inne i magen.

– Det ska bli så spännande att se vem det är! Jag tog reda på barnets kön i morse men det håller jag hemligt ett tag till. Det är heller inget som har spelat mig någon roll, men det är alltid kul att veta ändå. Nu får vi fnurra på namn helt enkelt.

Den här artikeln publicerades ursprungligen på vår systersajt amelia.se.