Premiär för Kitty Jutbrings och Per Störbys föräldrapodd!

Kitty Jutbring, en av mamas populäraste bloggare, och hennes sambo Per Störby startar en föräldrapodcast ihop. I dag är det premiär för första avsnittet - där lyssnarna får vara med och döpa den ännu namnlösa podden. "Vi har redan flera gäster bokade, riktiga drömgäster", säger Kitty Jutbring.

Varför startar ni en egen podcast?– Vi känner att det finns ett hål att fylla, massor att säga, säger Kitty Jutbring.

– Det känns som en utökning av Kittys morsablogg men dessutom med ett efterlängtat pappaperspektiv. Och Kitty älskar ju att göra radio, så det känns väldigt naturligt, säger Per Störby.

Hur kommer den att skilja sig från andra podcasts som finns i dag?– Vi är en morsa och en farsa. Vi har ingen spons alls, vi gör allt själva för 0 kronor, så vi är våra egna producenter och gör precis som vi själva vill! Vi kommer blanda högt och lågt, vara väldigt oglamorösa och prestigelösa och bjuda in lyssnare så mycket det går via bloggen, ha tävlingar och frågelågor. Vi vill till exempel få hjälp att döpa vår podd i första avsnittet. Fint pris till vinnande namnförslaget, säger Kitty Jutbring.– Vi har dessutom flera återkommande programpunkter: veckans myt, veckans kommentar från bloggen, topp-3-listor, spaningar och annat gött. Vi kommer också att följa en graviditet på nära håll, som en liten följetong.Kan ni nämna några ämnen ni kommer att ta upp?– Vi kommer att prata om gifter i barns vardag, "barnmode", kroppsideal, missfall, namn, sex, hen, rosa och prinsesseri vs. tufft och blått, förlossningsdepp, regnbågsfamiljer, myter och skrönor, svärföräldrar, barnbilder på nätet, papparollen, kroppen efter förlossning, och massa annat, vi har en lång lista, säger Kitty Jutbring.

Finns det något ni INTE kommer prata om?– Nej, vi ska kunna ta upp allt, vi länkar ju min morsa-blogg till podden, och läsarna och lyssnarna ska känna sig fria att fråga om eller be oss ta upp vad som helst, men det finns sätt vi inte kommer att prata om saker på, säger Kitty Jutbring.

Kommer det bara vara ni som pratar eller kommer ni bjuda in gäster?

 

–Vi har redan flera gäster bokade. Riktiga drömgäster. Folk som verkligen har nåt att säga. Experter och färgstarka personer, men vi avslöjar inget nu, den som lyssnar får höra, säger Kitty Jutbring..

Lyssna på podcasten i Kitty Jutbrings blogg!

Ladda ned från iTunes!

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av mama + Meraki body wash & lotion för 199 kr. Köp nu!