Pojken får se sin mamma första gången – det här klippet visar äkta kärlek ❤️

När bebisen Leopold för första gången får se sin mamma klart brister han upp i ett leende som får hela internet att smälta. Vi kan verkligen hålla med. Det här kommer rakt från hans hjärta och träffar direkt i våra. Ni måste se det här! ❤️

Bebisen Leopold Reppond, från Seattle, lider av den ovanliga sjukdomen "Oculocutaneous albinism" skriver Huffington Post. Sjukdomen påverkar huden, ögonen och håret. Tidigare har han haft svårt att se klart, men den här dagen var det dags för Leopold att för första gången få prova sina nya glasögon.

Det tar en liten stund för pojkens ögon att vänja sig vid att få så förbättrad syn som hans nya glasögon ger honom, men när han tittar upp och möter sin mammas blick händer något helt fantastiskt. Den här bebisens leende har fått hela nätet att välta.

Det var Leopolds pappa som filmade det fina ögonblicket, och lade sedan upp det på sin Facebook. Reaktionerna lät inte vänta. Just nu har klippet på pappans Facebook fått över 30 000 visningar, och det delas friskt över hela världen.

– När han äntligen tittade upp andra gången och kände igen mig, det leendet hade vi aldrig fått se tidigare. Han är en ganska glad bebis och det känns som att han oftast är på bra humör, men just det där leendet var något annat, säger mamman Erin Reppond till ABC News.

Vill du vara med i vår mammagrupp de luxe på Facebook? För fler intressanta, roliga och starka artiklar, följ oss även där!

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av mama + Meraki body wash & lotion för 199 kr. Köp nu!