Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa mama i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
1 AV 2
Steg för steg – så går provrörsbehandlingen till
2 AV 2
Foto: SplashNews.com / STELLA Pictures / Splash News

Paris Hiltons bebiskamp fortsätter – drömmer om en dotter

Paris Hilton fick i slutet på januari sitt första barn, sonen Phoenix. Hon har tidigare varit öppen med att hon önskat sig tvillingar, en son och en dotter. Nu fortsätter realitystjärnan drömma om en liten flicka.

Hotellarvtagerskan Paris Hilton och maken Carter Reum välkomnade sitt första barn tillsammans, sonen Phoenix Barron Hilton Reum, via surrogat förra månaden.

– Det har alltid varit min dröm att bli mamma och jag är så glad att Carter och jag hittade varandra, sa den nyblivna mamman då till People.
– Vi är så glada över att starta vår familj tillsammans och våra hjärtan exploderar av kärlek till vår lilla pojke.

https://www.instagram.com/p/CpBA3gBPiwh/?hl=en

Paris Hilton har en son – nu drömmer hon om en dotter

Paret har varit öppna med att de drömde om att bli föräldrar. Redan i slutet av 2021 berättade Paris Hilton att hon påbörjat en IVF-behandling, med målet att få tvillingar, en pojke och en flicka. Det var vännen och realitystjärnan Kim Kardashian, som fått två av sina fyra barn via surrogat, som hade berättat för henne om möjligheten. 

För tidningen Glamour UK förklarar Paris Hilton att hon inte ger upp tanken på att få en dotter. Under covid ska hon och maken ha ägnat sig åt att fylla frysen med embryon, och efter sju IVF-försök ska det nu finnas 20 stycken. 

Enda problemet? Alla är pojkar. 

Paris Hilton och maken Carter Reum önskar fler barn

Eftersom paret gärna vill ha en dotter så ger de inte upp, och fortsätter med IVF, förklarar Paris Hilton för tidningen.

– Jag gick precis igenom processen igen för en månad sedan, så jag väntar på resultaten för att se om det finns några flickor.

Carter Reum har sedan tidigare dottern Evie, 11, tillsammans med realitystjärnan Laura Bellizzi.

I USA är könselektion (att välja kön) möjligt men omdebatterat.