Spelskaparen Josef Fares hyllade sin dotter Mio och ofödda dotter Zoe i sitt tacktal på The Game Awards. Till vänster kärleken Josefin Dahlberg med nyfödda Mio. Foto: Privat/The Game Awards

Josef Fares kärlekshyllning till barnen efter fina priset

Svenska skådespelaren och spelskaparen Josef Fares vann i natt flera priser på The Game Awards. Tacktalet för Årets spel riktade han till sina döttrar. 

Emelie Lindblom Dalén

Josef Fares och entreprenören Josefin Dahlberg har tillsammans dottern Mio, och väntar nu sitt andra barn

Under torsdagen hölls galan The game awards i Los Angeles, en av världens största spelgalor, och Josef Fares och utvecklarna Hazelight Studios blev kvällens stora vinnare för spelet ”It takes two”, som fick pris som bästa familjespel, bästa flerspelarspel samt galans finaste pris: Årets spel. 

När ”It takes two” presenterades som vinnare av Årets spel rusade en överlycklig Josef Fares upp på scenen med gåshud på armarna. Han höll sitt tacktal kort och började med att tacka sitt team och utvecklarna på Hazelight. Därefter riktades tacket, och kärleken, till barnen:

– Jag vill ge det här priset till min dotter Mio och min ännu ofödda dotter Zoe. Det är så härligt att ha barn, jag är överraskad av hur mycket man älskar dem. Om du inte har några barn, se till att skaffa! De är det bästa som kan hända. 

https://twitter.com/thegameawards/status/1469157862911791105


Hemma i Sverige följde givetvis Josefin galan, och delade med sig av sin stolthet och glädje på Instagram. ”Världens bästa, mest inspirerande, peppande person”, skriver hon.

Foto: Instagram/@josefindahlberg.se

För mama har Josefin Dahlberg tidigare berättat om den snabba förlossningen med dottern Mio, och att det var Josef som tog emot henne:
– Min kille tog emot henne när hon kom ut och la upp henne på mitt bröst och hon var så varm och liten, sa hon då

LÄS ÄVEN: Influencern Josefin Dahlberg: ”Förlossningen med Mio gick galet fort”
LÄS ÄVEN:
Konstnären Clara Hallencreutz Fares: ”Jag har tvivlat på om jag ville bli mamma”