Nyfödda flickan vet exakt hur hon ska trösta sin tvilling – se det sötaste klippet någonsin

En amerikansk mamma filmar sina sex veckor gamla tvillingar när de sover. När en av dem börjar gråta gör tvillingsystern det sötaste vi någonsin sett.

Har man tvillingar som är sex veckor gamla behöver man nog all hjälp man kan få. Hur gör man till exempel när båda två börjar gråta samtidigt och vill ha maximal uppmärksamhet? De här tvillingarna verkar kunna sköta trösten själva, på världens sötaste sätt dessutom. Systern bjuder nämligen sin bror på en liten gullig tumme att suga på, när han blir ledsen.

Mamman till tvillingarna, användaren Twin Mum på Youtube, hade gått ut från bebisarnas sovrum, in i rummet bredvid. När pojken började gråta tog systern helt enkelt hand om situationen själv och med gemensamma krafter stoppade de in hennes tumme i munnen. Hur gulligt?

Han börjar genast sluta gråta. Tummen är på väg att ramla ut men bebisen stoppar tillbaka den i sin mun och fortsätter suga.

Klippet har legat uppe i en vecka och har över 120 000 visningar.

I kommentarsfältet är många sötchockade:

"Hon ville förmodligen att han skulle vara tyst så att hon kunde sova."

"De kanske är vana att göra så från när de låg i livmodern."

"Man säger att tvillingar har ett speciellt band, den här videon visar verkligen det."

"Nu vet du att du måste spara den här videon till varje gång han retas med henne när de växer upp. Bara be henne visa honom videon, det kommer att få tyst på honom, LOL."

"ÅÅÅåh vad sött. Jag tror att han blir lite frustrerad dock, att ingen mjölk kommer ut."

"Det här är något av det sötaste jag någonsin har sett!

Se det magiska klippet här:

https://www.youtube.com/watch?v=RV9hJn62fiQ

Vill du vara med i vår mammagrupp de luxe på Facebook? För fler intressanta, roliga och starka artiklar, följ oss även där!

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Just nu - 3 nr av mama för endast 99 kr. Köp nu!