Ny maskin blandar välling och ersättning åt dig - på 19 sekunder

19 sekunder. Så lång tid tar det för den nya maskinen Diluo att göra en portion ersättning eller välling med perfekt serveringstemperatur. Du behöver inte ens gå upp ur sängen för att sätta igång den. Men den är inte billig.

Blanda, skaka, värma och kontrollera temperaturen - föräldrar som gör i ordning ersättning, välling och gröt åt sina barn är vana vid att det tar lite tid att fixa.I februari lanseras Diluo, en ny maskin som sköter jobbet åt dig. Den tillreder en portion ersättning eller välling på 19 sekunder eller en portion gröt på 16 sekunder. Gör du mjölkersättning så värms vattnet upp till 70 grader för att sedan kylas ner till lämplig serveringstemperatur.

Du behöver inte ens kliva upp ur sängen för att sätta igång den utan maskinen kan startas via en app.

Alla märkena av ersättning, välling och gröt som finns på marknaden är godkända att användas med Diluo och konsumenten kan också använda den flaska den vill.

Diluo låter onekligen som alla föräldrars våta dröm. Det är dock ingen billig historia. Rekommenderat pris är 3 495 kr, men man kommer att ha ett lanseringserbjudande där den kostar 2 995 kr.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av mama + hårkit från Ida Warg för endast 159 kr. Köp nu!