Foto: Liderina

Ny Frost-film har premiär – här kan du se den

När barnen just hade börjat intressera sig för annat än Elsa och Anna (Vaiana, någon?) kommer nu en ny kortfilm om de älskade figurerna från "Frost". "Olofs frostiga äventyr" har premiär den 1 december.

I "Olofs frostiga äventyr" återser vi karaktärerna från "Frost" och alla de svenska röstskådespelarna återvänder till sina roller.

Det är dags för den första julhelgen sedan stadens portar öppnades. Anna och Elsa har ordnat julfirande för hela Arendal, men till deras förvåning stannar inte stadsborna särskilt länge, utan åker hem för att fira jul enligt sina egna seder. De två systrarna inser då att de inte har några egna familjetraditioner, vilket leder till att snögubben Olof och renen Sven ger sig ut för att leta i kungadömet för att hitta de finaste traditionerna och rädda den första julen åt prinsessorna.

Du har väl inte missat mamapodden? Personliga berättelser från kända mammor!

"Olofs frostiga äventyr" innehåller fyra nya sånger (som vi lär behöva lyssna på OM och OM igen!) och finns tillgänglig hos iTunes från den 1 december. Filmen är endast 21 minuter lång, så vi föräldrar får nog räkna med att den kommer gå på repeat!

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Just nu - 1 månad fri digital provläsning av mama här!