Artikeln innehåller annonslänkar

mama har utsett de bästa peeling-produkterna just nu.

Storstäda huden! mama har utsett bästa peelingen till kropp och ansikte

Både kropp och ansikte behöver med jämna mellanrum en ordentlig storstädning. Då är en peeling den perfekta produkten som tar bort (eller ja, exfolierar) döda hudceller, löser upp tilltäppta porer och ger en klar och jämn ton till huden. Vi har valt ut de bästa peeling-produkterna för alla mammor.

1. Återfuktande peeling

”Crèmig kroppspeeling med de finaste kornen som försiktigt men effektivt polerar bort alla döda hudceller. I kontakt med vatten blir crèmen till mjölk som återfuktar med bravur. Huden blir mjuk som en bebisrumpa och känslan hänger kvar länge. Priset kan tyckas vara avskräckande, men peelingen är otroligt dryg och håller i evigheter.”

Peeling från Filorga.

Scrub & peel body, Filorga. Mer info – köp här (länk till återföräljare)   

2. Kemisk peeling för känslig hud 

”Kemisk peeling i mousseform för kroppen som glider ut fantastiskt över huden. Innehåller exfolierande AHA-syra samt snäll PHA-syra som både exfolierar och binder fukt – perfekt för känslig hud! Peelingen trollar bort knottriga armar och irriterade hårsäckar på nolltid. Kan användas i eller efter dusch.” 

Peeling från Skin treat.

Bright renewal aha & pha exfoliating treatment, Skin treat. Mer info – köp här (länk till återföräljare)   

3. Kroppsskrubb till pangpris 

”Lyxig kroppsskrubb till ett pangpris. Ger en klar ton till huden med naturlig lyster och skrubbar tack vare malt arganpulver. Det finfördelade pulvret exfolierar snällt och gör huden fantastiskt len. Och citrondoften för tankarna till härliga dagar vid medelhavet.”

Peeling från Biotherm.

Bath therapy delighting blend body scrub, Biotherm. Mer info – köp här (länk till återföräljare)  

4. Ansiktspeeling som svalkar och lugnar 

”En dubbelverkande ansiktspeeling som passar även den allra känsligaste hud. Den svalkande geléformulan innehåller jojobakorn som varsamt smeker ansiktet utan att skada ytan. Innehåller lugnande thermalvatten och ger en strålande lyster!”

Peeling från Avène.

Gentle exfoliating gel, Avène. Mer info – köp här (länk till återföräljare)  

5. Kultförklarad peeling-klassiker 

”En nästintill kultförklarad klassiker som gör jobbet – dagligen. Den kemiska peelingen polerar bort döda hudceller, minskar synligheten av förstorade porer och löser upp talg, tack vare BHA-syra. Flytande magi, helt enkelt. Behöver inte sköljas!”

Peeling från Paulas choice.

Skin perfecting 2% bha liquid, Paulas choice. Mer info – köp här (länk till återföräljare)   

Av: Veronica Henriksson, beautyexpert 

Vill du ha drömmiga stiltips från mama-profilen Angelica Svanström? Läs här!
Sugen på fina håraccessoarer till både dig och mini? Här är våra favoriter!  

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av mama + solskydd för dig och ditt barn från EVY. Köp nu!