Artikeln innehåller annonslänkar. Mer info

Nagellack som både är fina, håller länge och funkar på såväl vuxna som barn.

Bäst i test: Prisvärda nagellack och tillbehör för både mamma och barn

Naglar i härliga färger är en riktig humörhöjare! Här är de bästa prisvärda nagellacken som håller genom bad och lek – för både mamma och barn!

mamaredaktionen

Välvårdade naglar i fina kulörer kanske inte står högst upp på listan för en småbarnsmamma, men att lyckas med nagellack är inte så svårt som det verkar. Med ett bas- och topplack kan du skapa en salongsmanikyr hemma i vardagsrummet. Att måla naglarna tillsammans med barnen är dessutom ett perfekt tidsfördriv när regnet faller utanför fönstret. 

7 Day Lady bug love från Depend, 49 kr/5 ml

Klarrött nagellack från Depend.

”Täckande nagellack till ett pris som får plånboken att hurra. Redan efter ett lager har naglarna fått jämn täckning utan ränder (perfekt för minis tålamod). Håller i fyra dagar utan bas- och topplack, men längre med bas- och topplack. Stort plus för Depends stora färgutbud.” Mer info – köp här (länk till återförsäljare). 

Nail polish Cinnober från Idun minerals, 95 kr/11 ml, 

Djupt rosa nagellack från Idun minerals.

”Veganskt nagellack med fantastiska pigment som ger full täckning redan efter ett lager. Torkar på fyra minuter och håller fint i upp till fem dagar. Nageln får en strålande glans och lacket har ett avtagbart lock att vila nageln på när du målar – genialiskt!” Mer info – köp här (länk till återförsäljare). 

Infinite shine nail polish barefoot in Barcelona från OPI, 222 kr/15 ml. 

Ljuvligt nagellack från favoriten OPI.

”Den breda, men täta penseln smeker nageln lekande lätt och resultatet går att jämföra med salong. Glans, felfri täckning och snabbtorkande deluxe – här är nagellacket som har allt. Priset kan tyckas skrämmande, men med tanke på hur drygt lacket är och hur länge det håller sig fint på nageln blir de dyra dropparna väldigt prisvärda.” Mer info – köp här (länk till återförsäljare). 

Wonder nail rose atelier från Isadora, 79 kr/6 ml. 

Härlig färg på nagellacket från Isadora.

”Nagellack med bred pensel som får med hela nageln i ett svep (mindre praktiskt för små barnnaglar, dock). Kräver tre lager för perfekt täckning utan ränder, men torkar snabbt. Håller i tre dagar före första flisan, men är superenkel att bättra på utan att lämna kanter.” Mer info – köp här (länk till återförsäljare). 

Expressie Nail polish 150 strong at 1 från Essie, 119 kr/10 ml 

Stilrent nagellack från Essie.

”Nagellacket är något tjockare i konsistensen vilket gör det lätt att hålla lacket på nageln, och inte utanför. Borsten är bred och lite vinklad och det är enkelt att följa nagelns kontur. På fem minuter har du en fulländad manikyr som håller i fyra dagar utan problem. Mer info – köp här (länk till återförsäljare). 

Två billiga nagellack som inte riktigt håller måttet

Mini nail polish 052 Toulouse från Mavala, 59 kr/5 ml

Somrig färg på Mavalas nagellack.

”Skirt nagellack som kräver många lager för full täckning. Borsten är för mjuk och flyr gärna utanför naglarna – precision och tålamod sätts på prov. Däremot snabbtorkande och tack vare den tunna konsistensen på lacket går det att jobba i tunna lager.” Mer info – köp här (länk till återförsäljare). 

Nagellack Red over heels från H&M, 49,90 kr/8 ml

Prisvärt nagellack från H&M.

”Plånbokboksvänligt nagellack med oändligt antal färger. Kombinationen av den rinniga konsistensen och den smala, kompakta borsten gör att det blir ränder på naglarna. Därför krävs tre lager lack. Bra pigment, men lacket flisar i kanterna efter två dagar.” Mer info – köp här (länk till återförsäljare). 

Smycka naglarna med barnen

Kul med klistermärken på naglarna!

Nagelklistermärken från Lindex. Mer info – köp här (länk till återförsäljare). 

Testa att göra egna konstverk på naglarna med denna borste.

Liten pensel, Nail art brush, från Isadora att skapa egen nagelkonst med. Mer info – köp här (länk till återförsäljare). 

Vilket barn kommer inte älska detta nagel-kit?!

Nageldekor-kit, Salon secret nail art starter kit från Kiss. Mer info – köp här (länk till återförsäljare). 

Så får du nagellacket att sitta länge

Baslack är perfekt att grunda med.

Grunda med baslack som gör ytan jämn. Till exempel med Seche clear crystal clear base coat från Seche. Mer info – köp här (länk till återförsäljare)

Topplacket gör att nagellacket sitter längre.

Toppa med topplack som låser in nagellacket. Tips! Applicera topplack varannan dag så håller manikyren längre. Testa till exempel Color Therapy Top Coat från Sally Hansen. Mer info – köp här (länk till återförsäljare). 

Ta bort resterna med denna effektiva remover.

Sudda bort resterna från ditt lack med effektiv dip-in remover, exempelvis Gentle nail polish remover från Sephora Collection. Mer info – köp här (länk till återförsäljare). 

Du vill säkert även spana in dessa 7 skönhetsprodukter som får bäst-i-test av mamas skönhetsredaktör
Eller få tips på hur du stärker håret efter graviditet och amning

Av: Veronica Henriksson