Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa mama i ett bättre anpassat format?

Mobil Tablet Dator

Artikeln innehåller annonslänkar. Mer info

Snabb solbränna i en liten flaska!

Brun utan sol – här är produkterna som ger fint resultat

Brun utan sol, en mammas bästa vän för att snabbt trolla fram en solkysst hud! Här är fem produkter som gör jobbet. Plus hur du ska göra för att lyckas med fejk-brännan!

Att lyckas med brännan behöver inte betyda timmar i solstolen. För sen mini kom har de avkopplande timmarna på playan med en bok i handen ersatts av ett ständigt passande av barn som springer åt olika håll. Brun utan sol är därför en mammas bästa vän för att snabbt trolla fram en solkysst hud med läcker lyster. Chartersemestern har aldrig varit så nära till hands. Här är de BUS-enkla favoriterna som ger fläckfritt resultat på nolltid!

Så lyckas du med brun utan sol

1. Förbered

Innan det är dags för BUS måste du damma av din canvas. Kvällen innan applicering är det bra att peela kroppen med en kroppsskrubb får du bort döda hudceller. Det gör att din brun utan sol fäster och håller bättre. 

2. Applicera

Oavsett om du föredrar mousse, sprej eller lotion är det alltid viktigt att använda handske för att minimera risken för dalmatinfläckar på kroppen. Dra handsken i lätta svep och jobba dig parti för parti, till exempel från ankel till knä, knä till höft och mage till bröst. 

3. Underhåll

Ytterligare ett steg i rutinen tänker du… Men att kontinuerligt återfukta huden, antingen med vanlig kroppskräm eller en brun utan sol-lotion med gradual tanning gör att resultatet håller betydligt längre. 

5 BUS-produkter som gör jobbet

1. Self tan express body gel, St.Tropez

På bara en timme har huden gått från nästan genomskinlig till lätt solkysst. Tre timmar senare har en klädsam Riviera-bränna trollats fram. Den lätta gelen smälter ut fantastiskt över huden vilket gör att det inte krävs någon vidare precision för att få ett jämt resultat. Priset är högt, men innehållet är däremot otroligt drygt. På köpet får du dessutom mjuka, återfuktade ben tack vare bland annat hyaluronsyra. Mer info – köp här (länk till återförsäljare) 

Lättapplicerad Riviera-bränna från St. Tropez.

2. Instant self-tanning mousse, Ida Warg

En riktig storsäljare – med all rätt. Den prisvärda moussen sjunker in fantastiskt fint vid applicering och absorberas med detsamma, vilket gör att även en stressad mamma hinner ge färg till spirorna mellan tandborstning och blöjbyte. Moussen är också lätt nyanserad, vilket gör det omöjligt att missa ett område. Resultat syns redan efter 30 minuter – en perfekt quick fix när du vill känna dig extra fräsch inför partaj. Mer info – köp här (länk till återförsäljare) 

Ett riktigt budgetkap från Ida Warg.

3. Whipped tan mousse, Mr & Mrs Tannie

Svensktillverkad, vegansk, bra doft, jämt resultat och härligt innehåll av aloe vera och jojobaolja. Den färgade moussen har många rätt! Resultatet blir otroligt naturligt och fint och utvecklar sig upp till åtta timmar, vilket gör att du själv kan bestämma själv när du är nöjd med din färg och hoppa in i duschen för att duscha bort resterna. Håller i nästan en vecka utan underhåll och tonar bort utan att bli fläckig. Mer info – köp här (länk till återförsäljare)

Brun utan sol med lång hållbarhet.

 

4. Radiance-plus golden glow booster body, Clarins

Närmare 400 kronor för 30 ynka milliliter kan låta hutlöst, men de gyllene dropparna fungerar likt Tingelings magiska stoft. Ut flyger glåmig hud och in flyger en glammande glöd! Den genialiska vätskan droppas i din body lotion vilket gör att du kan skräddarsy din bränna. 4–6 droppar tillsammans med din kroppskräm, var tredje dag gör att huden ser konstant fräsch och snygg ut. Perfekt för nybörjaren som vill utforska BUS-djungeln. Finns även för ansiktet.” Mer info – köp här (länk till återförsäljare)

Clarins bjuder (eller bjuder och bjuder...) på flytande guld!

 

5. Perle de soleil, Marc Inbane

Är det något en mamma kan är det att multitaska. Och med dessa genialiska droppar har multitasking aldrig varit så enkelt. Dropparna blandas tillsammans med din fuktkräm för ansiktet och du har själv full kontroll över vilket resultat du vill åt. 1–2 droppar ger ett klädsamt glow, medan 3–4 droppar ger en djupare bränna (utan att bli orange). Oavsett vad du föredrar ger dropparna, tillsammans med din fuktkräm, huden en sömlös, solkysst look. Snacka om perfect match! Mer info – köp här (länk till återförsäljare)

Genialiska droppar ger full kontroll över brännan.