Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa mama i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Artikeln innehåller annonslänkar.Mer info

Fixa ”bränna” på ett kick med solpuder!
Fixa ”bränna” på ett kick med solpuder!
Fixa ”bränna” på ett kick med solpuder!
Fixa ”bränna” på ett kick med solpuder!

8 strålande solpuder som fixar ett solkysst glow

Fixa ”bränna” på ett kick med ett bronzepuder – mamas skönhetsredaktör guidar till de bästa produkterna för en solkysst look.

Ett solpuder (eller bronzer som det också kallas) är den perfekta produkten för att skapa solkyssta kinder, snabbare än du hinner blinka. Några svep med borsten trollar fram en gudomlig glöd och ger enkelt liv till glåmigt ett ansikte. Med andra ord en mammas bästa vän. Tänk på att applicera pudret där solen naturligt träffar ansiktet – du vill förstärka inte förvanska. Är du osäker på vilken nyans du ska välja? En eller två nyanser mörkare än din hudton en bra riktlinje. Matt eller skimrig finish är såklart en smaksak!

1. Les Sahariennes Bronzing Stones Collector, Yves Saint Laurent

En återkommande favorit som aldrig sviker (förutom när plånboken ekar tomt). I dosan gömmer sig en gyllenbrun kaka med ett puder som är otroligt fint och lättapplicerat. Pudret är lent som sammet och lägger sig sömlöst över huden – utan att kännas. Fungerar lika bra som enda makeup på naken hud (tack vare de skira pigmenten kan den med försiktighet användas över hela ansiktet om så önskas) som tillsammans med andra basprodukter.
Mer info – köp här (länk till återförsäljare).

Solpuder i härlig lyxförpackning.

2. Ambient lighting bronzer, Hourglass

I den eleganta dosan gömmer sig en smickrande kaka som får det att vattnas i munnen. Bronzern har ett fint, fint skimmer som ger fantastisk glöd, utan disco-varning. Pigmenten är mjuka och naturliga, vilket gör att du enkelt kan bygga upp till önskad effekt. Stort plus för att pudret inte dammar eller fastnar i ansiktsfjun eller stora porer. Priset går såklart att diskutera, men en dosa håller i flera år.Mer info – köp här (länk till återförsäljare) 

Sofistikerad sommarglöd som i en liten ask!

3. Invisible illumination instant glow liquid bronzer, Lumene

Multifunktionell produkt som går att blanda i dagkräm eller foundation för en jämn bränna över hela ansiktet eller på kindbenen, i pannan och kring käklinje, för den som vill definiera. Pipetten och konsistensen på dropparna är en match made in heaven – du behöver inte vara orolig att det kommer för mycket produkt. den flyter in fantastiskt i huden och håller från morgon till kväll. Mer info – köp här (länk till återförsäljare) 

4. Bronzing Powder Illuminating Finish, Viva la Diva

Ett riktigt partypuder! Pudret har mycket färg och mycket glitter, och passar därför när man vill ha det där lilla extra och glimra rejält. Perfekt också på axlar och nyckelben till sommarens alla fester. Mer info – köp här (länk till återförsäljare). 

Bästa solpudret för festen!

5. Hoola matte bronzer, Benefit cosmetics

Storsäljande solpuder med pigment som verkligen får kindbenen att poppa. Precis som namnet antyder är pudret matt, men trots det känns inte ansiktet platt eller tråkigt. Pudret är otroligt drygt (tack vare de rika pigmenten) och ger en fantastisk värme! Dessutom urfin att ha som bas på ögonlocken! Plus för att den nätta dosan i papp är lätt och inte tar stor plats i necessären, eller skötväskan om du föredrar det. Mer info – köp här (länk till återförsäljare)

Storsäljande av en anledning.

6. Silky Bronze Natural Veil Compact SPF 20, Sensai

Ett härligt bronzingpuder med lyxig känsla. Dosan har både spegel och appliceringssvamp. Ger en matt och silkeslen finish med en lättare färgton. Men bäst av allt: det innehåller SPF 20. Mer info – köp här (länk till återförsäljare).

Solpuder med hög SPF, bästa av två världar!

7. Bronzing Powder, Isadora

Priset i kombination med den generösa mängden innehåll får änglakören att sjunga högt. Så även resultatet! Pudret levererar värme, lätt skimmer och resultatet blir väldigt naturligt. För den som önskar ett mer intensivt resultat krävs några dutt i dosan, men trots flera lager i ansiktet känns resultatet inte kakigt. Plus för stor spegel, men den tillhörande puffen bör undvikas. Pudret appliceras bäst med en stor och fluffig borste. Finns även i en matt nyans! Mer info – köp här (länk till återförsäljare).

En favorit!

8. Dream Sun Bronze, Maybelline

Ett härligt solpuder som innehåller tre olika bruna nyanser. Det gör den lätt att mixa och skräddarsy för att få fram rätt ton. Ger ett matt, snyggt resultat och är dessutom väldigt prisvärd.
Mer info – köp här (länk till återförsäljare).

Prisvärd och smart!

Så applicerar du solpuder

Dutta borsten i kakan, men var noga med att skaka av överflödig produkt på borsten för att undvika för mycket produkt och pigment.

Applicera bronzer i en trea – panna, kindben och käkben där solen naturligt träffar ansiktet. Glöm inte att dra ner borsten på halsen för att undvika skarpa kanter. Du kan också applicera puder på sidan av näsan för att skulptera lätt.

Använder du flytande bronzer suddar du bäst ut produkten med en fuktad svamp, men till puderprodukter rekommenderas en mjuk och stor borste för att inte riskera kanter.

Applicera solpuder på ögonlocken för en enhetlig look (som dessutom är supertrendig).

Alla produkter i denna artikel är utvalda av mamas redaktion.