Artikeln innehåller annonslänkar. Mer info

Torrschampo (mammornas räddare i nöden) – dessa är bäst i test!

Älskar du också torrschampo och undrar vilka som är bäst i test? Influencern (och mamas tidigare skönhetsredaktör) Frida Fahrman har testat de flesta som finns på marknaden. Här är hennes favoriter!
mamaredaktionen

1. Doo Over dry powder, Kevin Murphy

Den här mixen av hårspray och torrschampo har en stark doft till en början, som sedan försvinner snabbt. Produkten ger bra stadga och volym som en sprej, vilket passar bra om du vill göra en håruppsättning, och tar samtidigt bort det feta som ett torrschampo. Den ger inget vitt pulver och passar för alla hår. Dock något svår att borsta ur.
Mer info – köp här (länk till återförsäljare)

Två flugor i en smäll, både torrshampo och sprej. Foto: Pressbild

2. Skyline Dry shampoo powder,  R+Co

Torrschampo i puderform som pumpsprayas i hårbotten. Mattar inte ner håret utan innehåller jojobaolja som behåller hårets naturliga glans. Håret känns nytvättat och mjukt och blir inte kladdigt efter applicering. Funkar fint även på mörkt hår. Minus för doften som är för påtaglig, men stort plus för att den är cruelty free (100% vegansk).
Mer info – köp här (länk till återförsäljare) 

Puder med fukt från R+Co. Foto: Pressbild

3. Dry shampoo Pretty & delicate, Batiste

Batiste är ett lättare torrschampo som har en diskret doft av ros och vanilj. Produkten känns lätt och otroligt fräsch. Passar perfekt när man inte vill ha så mycket produkt eller använda den ofta. Dessutom blir håret inte strävt och den går enkelt att borsta ur. Bra pris!
Mer info – köp här (länk till återförsäljare)

Lätt och fräscht från Batiste. Foto: Pressbild

4. Good To Go Light dry shampoo, Löwengrip

Tre produkter för alla hårfärger som ger perfekt mängd. Den för blont hår ger ganska mycket vitt pulver utan att bli för matt och mjöligt. Den för brunt hår (som jag lät en vän testa) ger en del bruna pigment, så se till att tvätta händerna om du råkat föra handen genom håret. Doftar gott och är extremt prisvärd. Finns i smidig travelsize.
Mer info – köp här (länk till återförsäljare) 

Doftar gott och är extremt prisvärd. Foto: Pressbild

5. Style & Finish Dry schampoo, Maria Nila

Ett perfekt torrschampo till vardags, eftersom det är lätt och enkelt att borsta ur plus att det går att använda under flera dagar utan att bli kladdigt. Doften är god och inte för genomträngande. Känslan blir matt och luftig med härlig volym. Passar alla hårtyper.
Mer info – köp här (länk till återförsäljare)

Ger mycket volym. Foto: Pressbild

7. Green Apple, Björn Axén

Ett lätt torrschampo som har ordentligt tryck i flaskan. Det lämnar en sval, skön känsla i håret med en något matt finish. Den ger inget vitt pulver och passar därför alla hår. Äppeldoften är god och somrig. Finns även i dofterna Sunny Grapefruit och Sweet Blossom.
Mer info – köp här (länk till återförsäljare)

Sval och skön känsla i hårbotten med hjälp av Björn Axén. Foto: Pressbild