Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa mama i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Artikeln innehåller annonslänkar.Mer info

Sudda, sudda, sudda bort din trötta look! mama har utsett årets bästa makeup.Sudda, sudda, sudda bort din trötta look! mama har utsett årets bästa makeup.Sudda, sudda, sudda bort din trötta look! mama har utsett årets bästa makeup.
Sudda, sudda, sudda bort din trötta look! mama har utsett årets bästa makeup. Foto: mama

Från budget till lyx! Årets bästa makeup

mamas skönhetsskribent Veronica Henriksson har utsett årets bästa mascara, eyeliner, ögonskugga, färgad dagkräm, foundation, ögonbrynsfärg och concealer. Här är hennes absoluta favoriter 2020.

Bäst i test: Mascara

Budget: Big lashes, oh oui!, Bourjois
”Låt dig inte skrämmas av den majestätiskt stora borsten. Så snällt omfamnar borsten varje frans och skapar ett garanterat klump- och kladdfritt resultat. Ett, två, tre svep – färdig! Perfekt quick fix när föräldramötet (som du var helt säker på att du skrivit upp men ändå kom ihåg på tok för sent) kallar.”

Mer info - köp här (länk till återförsäljare) 

Mais oiu, klump- och kladdfritt resultat med Big lashes, oh oui! från Bourjois.Mais oiu, klump- och kladdfritt resultat med Big lashes, oh oui! från Bourjois.Mais oiu, klump- och kladdfritt resultat med Big lashes, oh oui! från Bourjois.
Mais oiu, klump- och kladdfritt resultat med Big lashes, oh oui! från Bourjois. Foto: Pressbilder

Lyx: Caution extreme lash mascara, Hourglass
”Den eleganta mascaran ger förtrollande frallor och en pigg look, på ett kick. Vi pratar separation, volym och en supersnygg svärta. Så enkel att använda och håller genom svett, tårar och härligt (…) bebisdregel.” 

Mer info - köp här (länk till återförsäljare) 

Förtrollande fransar från Caution.Förtrollande fransar från Caution.Förtrollande fransar från Caution.
Förtrollande fransar från Caution. Foto: Pressbilder

Bäst i test: Eyeliner

Budget: Flex tip eyeliner, Isadora
”Kattig vinge eller diskret inramade ögon –tuschen fixar allt. Tack vare den tunna spetsen är det svårt att måla fel. Ett måste när tiden är knapp och barnen bankar på badrumsdörren. Presterar som dyrgriparna men till en bråkdel av priset.”

Mer info - köp här (länk till återförsäljare) 

Svårt att måla fel med den tunna spetsen på Flex tip eyeliner.Svårt att måla fel med den tunna spetsen på Flex tip eyeliner.Svårt att måla fel med den tunna spetsen på Flex tip eyeliner.
Svårt att måla fel med den tunna spetsen på Flex tip eyeliner. Foto: Pressbilder

Lyx: Long-wear gel eyeliner, Bobbi Brown
”Lättarbetad liner som gör sitt namn rätta. Håller från morgon till kväll – även genom hopp i vattenpölarna. Med eyelinern går det att skapa både stilfull vardagssminkning och pompös partylook. Det bästa av allt? Skulle linjen inte bli spikrak tar du en tunn sminkborste och suddar kanterna så har du en trendig sotning.”

Mer info - köp här (länk till återförsäljare) 

Bobbi Brown kan man lita på, håller från morgon till kväll.Bobbi Brown kan man lita på, håller från morgon till kväll.Bobbi Brown kan man lita på, håller från morgon till kväll.
Bobbi Brown kan man lita på, håller från morgon till kväll. Foto: Pressbilder

Bäst i test: Ögonskugga – multipalett

Budget: Nuance quartette Sugar blossom, Pixi
”Ögon, öron, kinden klappen få – här är paletten med klädfulla nyanser som funkar för hela ansiktet. Lätta pigment med perfekt puder som går att bygga upp till en önskad intensitet. Helt enkelt oumbärlig i en mammas necessär.”

Mer info - köp här (länk till återförsäljare) 

Nuance quartette Sugar blossom, helt oumbärlig i en mamma-necessär.Nuance quartette Sugar blossom, helt oumbärlig i en mamma-necessär.Nuance quartette Sugar blossom, helt oumbärlig i en mamma-necessär.
Nuance quartette Sugar blossom, helt oumbärlig i en mamma-necessär. Foto: Pressbilder

Lyx: Backstage glow face palette Universal, Dior
”Glänsande glammig palett som ökar lyxfaktorn i både necessär och ansikte. Färgerna är förtrollande fina och går att skulptera både kinder och ögon med. Vackert skimmer skapar en pigg look. Klockren kvartett som skapar habegär.”

Mer info - köp här (länk till återförsäljare) 

Skapa vackert skimmer och en pigg look med Dior.Skapa vackert skimmer och en pigg look med Dior.Skapa vackert skimmer och en pigg look med Dior.
Skapa vackert skimmer och en pigg look med Dior. Foto: Pressbilder

Bäst i test: Färgad dagkräm

Budget: Age perfect bb cover, L’oréal Paris
”Hurrande bra hybrid mellan makeup och hudvård som gör huden glimmande glamorös. Dessutom till ett humant pris. Återfuktar likt en lätt dagkräm, skyddar med spf och täcker fint. Förpackningen känns exklusiv och resultatet lika så.”

Mer info - köp här (länk till återförsäljare) 

Exklusiv förpackning innehåller likaledes exklusivt resultat.Exklusiv förpackning innehåller likaledes exklusivt resultat.Exklusiv förpackning innehåller likaledes exklusivt resultat.
Exklusiv förpackning innehåller likaledes exklusivt resultat. Foto: Pressbilder / Tomoya Fujimoto

Lyx: Your skin but better cc+ spf50+, It cosmetics
”Utomordentligt underbar vardagshjälte som ger nunan en vackert lyster, jämn yta, fukt och skydd mot solen. Ett måste i basgarderoben. Appliceras enkelt med fingrarna och inte ens en spegel behövs – perfekt för mamman i farten.”

Mer info - köp här (länk till återförsäljare) 

Utomordentlig vardagshjälte från It cosmetics.Utomordentlig vardagshjälte från It cosmetics.Utomordentlig vardagshjälte från It cosmetics.
Utomordentlig vardagshjälte från It cosmetics. Foto: Pressbilder

Bäst i test: Foundation

Budget: Natural glow fluid foundation, Lumene
”Lätt foundation med återfuktande egenskaper som ger en glamourös grund för ansiktet. Ger lyster, utan att bli blank och täcker utan att kännas kakig. Helt enkelt en förstaklassig foundation från grannlandet i öst. Fantastinen!”

Mer info - köp här (länk till återförsäljare)

Natural glow fluid foundation ger lyster, utan att bli blank och täcker utan att kännas kakig.Natural glow fluid foundation ger lyster, utan att bli blank och täcker utan att kännas kakig.Natural glow fluid foundation ger lyster, utan att bli blank och täcker utan att kännas kakig.
Natural glow fluid foundation ger lyster, utan att bli blank och täcker utan att kännas kakig. Foto: Pressbilder

Lyx: Flawless satin foundation, Sensai
”Bedårande bas som sätter en grandios grund till ansiktet. Ger femstjärnig täckning, trollar bort trött och glåmig hud och ger ett strålande resultat som får folk att häpna. Sitter lika fint från tidig morgon till sen kväll och är, trots den höga summan väldigt prisvärd. Produkten är så dryg och delikat.”

Mer info - köp här (länk till återförsäljare) 

Bedårande bas med femstjärnig teckning från Sensai.Bedårande bas med femstjärnig teckning från Sensai.Bedårande bas med femstjärnig teckning från Sensai.
Bedårande bas med femstjärnig teckning från Sensai. Foto: Pressbilder

Bäst i test: Ögonbrynsprodukt

Budget: Boy brow, Glossier
”Liten och smidig borste som passar på alla bryn. Även de som gick igenom 90-talets brynsynder. Kammar, fyller ut, färgar och håller brynen på plats hela dagen. Pangprodukt till prima pris.”

Mer info - köp här (länk till återförsäljare) 

Pangprodukt till prima pris!Pangprodukt till prima pris!Pangprodukt till prima pris!
Pangprodukt till prima pris! Foto: Pressbilder

Lyx: Brow power universal taupe, It cosmetics
”Lättarbetad penna som enkelt vrids upp och därmed inte riskerar att gå av eller behövs vässas (perfekt tidssparare). Med några drag skapar fylliga och fabulösa bryn – utan krångel. Färgen är universal och anpassas efter hur hårt du trycker pennan.”

Mer info - köp här (länk till återförsäljare)

Fabulösa bryn utan krångel.Fabulösa bryn utan krångel.Fabulösa bryn utan krångel.
Fabulösa bryn utan krångel. Foto: Pressbilder

Bäst i test: Concealer

Budget: Instant anti-age eraser concealer, Maybelline
”Elegant, lätt och supersmidig concealer för ögonområdet som med några dutt trollar bort nattens brist på skönhetssömn. Lägger sig inte i fina linjer och bjuder inte in till kak-kalas. Kan dessutom användas för att bättra på under dagen, över annan makeup.”

Mer info - köp här (länk till återförsäljare) 

Instant anti-age eraser concealer, en trött mammas bästa vän.Instant anti-age eraser concealer, en trött mammas bästa vän.Instant anti-age eraser concealer, en trött mammas bästa vän.
Instant anti-age eraser concealer, en trött mammas bästa vän. Foto: Pressbilder / TRENDSHOTS.DK

Lyx: Shape tape concealer, Tarte
”Priset för denna påkostade primör kan skrämma många, men några få dutt med toppen av applikatorn räcker gott och väl. Concealer är ensam i sitt slag och utför lika bra magi som den goda fen i Askungen. Bibbidi bobbidi boo så är mörka ringar, envisa blemmor och ojämna rodnader som borttrollande.” 

Mer info - köp här (länk till återförsäljare) 

Tarte bjuder på magi i en liten flaska.Tarte bjuder på magi i en liten flaska.Tarte bjuder på magi i en liten flaska.
Tarte bjuder på magi i en liten flaska. Foto: Pressbilder

Så här gick urvalet till:

Det dimper dagligen ner härliga beauty-pressprover till mamaredaktionen och nu vill vi tipsa om de bästa av de bästa - i första hand nyheter men även några gamla klassiker som fortfarande är vinnare i sin kategori. mamas skönhetsskribent Veronica Henriksson fick i uppdrag att projektleda urvalet av skönhetsprodukter anpassade för mammor – som alltså är enkla att använda, värda sitt pris och ger toppresultat (även efter en sömnlös natt). 

 

Av: Veronica Henriksson