Gina Tricot släpper matchande mamma- och barnkläder

Rockig, trendig och cool – med ett fint budskap bakom. Gina Tricots kollektion med matchande plagg för mamma och barn har landat i butik!

För första gången satsar budgetkedjan Gina Tricot på barnkläder – och det med en twist. Barnkollektionen, som går under namnet mini Gina Tricot, lanseras med matchande plagg för dig som mamma.

Kollektionen beskrivs som rockig och cool.

– Jag har alltid imponerats av kvinnor i min närhet och det var när jag själv blev mamma som jag insåg vilken POWER vi kvinnor besitter. Då väcktes tanken om att ta fram en matchande kollektion för mamma + mini, som en symbol för det starka band som finns mellan en mamma och hennes barn. Direkt från start bestämdes att det skulle bli en unisex-kollektion. Det är viktigt att den känslan genomsyras i hela kollektionen, och det känner vi att vi har lyckats väl med, säger Johanna Hernström, ansvarig inköpare, om kollektionen.

Kollektionen består av flera matchande plagg för mamma och barn med lekfulla budskap, rockiga influenser och glammiga prints. Barnplaggen finns från storlek 1 till 6 år. En extra guldkant är att 10% av intäkterna går oavkortat till World Childhood Foundation. Dubbelt så gott! Plaggen går att köpa i 13 utvalda butiker runtom i Sverige (se listan här!) samt online.

Spana in våra mama-favoriter ur kollektionen här nedanför eller se alla plagg här!

Matchande tröja för mini och mamma.

Läs mer och köp här.

Matchande t-shirtar för mamma och barn. Power mama! 

Läs mer och köp här.

Tuffa barnkläder i leopard – finns att matcha med plagg för mamma också. Hur cool är magväskan?

Läs mer och köp här.

T-shirt och collegetröja med peppiga tryck. Kolla också in accessoarerna för mini-me! Solglasögonen är ju för häftiga.

Läs mer och köp här.

Bekväma och lekvänliga (och fina!) set med tröja och tights.

Läs mer och köp här.

Läs mer: Ännu fler shoppingtips signerade mama!

Aktuellt just nu