Hon lät sin 3-åring välja hennes kläder i en vecka - resultatet blev oväntat snyggt

Som förälder till en liten väljer du oftast barnens kläder varje dag. Men vad händer om man vänder på det och låter barnen välja ens egna kläder? Det gjorde amerikanska skribenten Summer Bellessa - och resultatet blev oväntat snyggt.

Summer Bellessa tyckte det skulle vara kul att låta hennes 3-åriga son Rockwell välja hennes kläder under en hel arbetsvecka.

"Det var intressant. Och utöver att vara intressant så var det en rolig upplevelse att dela med min lilla kille", skriver Summer Bellessa på Babble.com.

Måndag:

Foto: Copyright 2015 summerbellessa. All rights reserved

Summer gillade verkligen den här kombination - tills de nudefärgade klackarna äntrade scenen.

Tisdag:

De prickiga tajtsen passar perfekt med Mimmi Pigg-tishan. Summer skulle valt ett par andra skor till, men överlag en riktigt lyckad outfit.

Onsdag:

Rockwell gillar blommor så att matcha den blommiga klänningen med ett par blommiga strumpor var självklart.

Torsdag:

Den här outfiten bestod ursprungligen av tre tröjor, men efter lite övertalning gick Rockwell med på att byta en tröja mot närmsta par byxor. Han plockade slutligen fram två olika par leopardfärgade skor - och Summer gick till jobbet med en av varje på fötterna.

Fredag:

Rockwell älskar pilar så den här tröjan var ett självklart val. Tyvärr hittade han inga byxor med pilar på så ett par jeans fick duga. Pricken över i:et blev en gummistövel och en känga.

"Så vad lärde jag mig av den här upplevelsen? Att vara mamma innebär ofta att man säger åt folk vad de ska göra, det var terapeutiskt för oss båda att vända på rollerna. Han njöt av att jag lyssnade till hans åsikter, men efter en viss tid kände han sig också färdig med detta. Jag skulle rekommendera att du låter ditt barn välja en outfit till dig en dag den här veckan och se hur det går", skriver Summer Bellessa på Babble.com.

Skulle du våga låta ditt barn välja dina kläder? :-)

 

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Just nu - 3 nr av mama för endast 99 kr. Köp nu!