Frida Fahrman poddar om skönhet för mammor och gravida

mamas skönhetsredaktör och bloggare Frida Fahrman gästar STYLEBYs Beautypodd och pratar med Anja Skeppe Grahn om sina bästa skönhetstips för att bli snygg under graviditeten och som mamma. Här är Fridas favoritprodukter!

Varje vecka poddar STYLEBYs skönhetsredaktör Anja Skeppe Grahn, mamma till Lilou, 5, och beautyjunkien Camilla Åstrand om skönhet i Beautypodden. När de härom veckan skulle prata om skönhet för mammor och gravida så ryckte såklart mamas skönhetsexpert Frida Fahrman in för att tipsa om sina favoriter.

I avsnittet "Gravid- och mammasnygg!" pratar de bland annat om ekologisk skönhet, som ofta känns ännu viktigare som mamma eller gravid. Frida tipsar bland annat om sina svenska favoriter Estelle & Thild och Maria Åkerberg.

– Estelle & Thilds gravidolja smorde jag mig mycket med när jag var gravid med Line, berättar Frida i podden.

En annan ekologisk favorit är Eos läppbalsam som även sonen Nils, 4, älskar att leka med samt Björn Axéns nya ekologiska hårvårdslinje.

En fråga som Frida ofta får är hur hon lyckas hålla en sådan kall och fin blond ton i håret. I podden avslöjar Frida sin hårvårdsrutin.

– Jag tvättar bara håret var sjunde dag och använder då bara silverschampo. För att få mer effekt låter jag schampot sitta i 3-5 minuter som en hårinpackning. Den mesta silvereffekten ligger i schampot, men man kan även komplettera med balsam och inpackning. En gång i månaden bättrar jag på med en ljuslila color bomb för att dämpa det gula.

Under mammaledigheten var det viktigt för Frida att fortsätta med sina vanliga skönhetsrutiner och sminka sig varje dag för att känna sig som sig själv. Hennes quick fix är en bb creme från Yves Saint Laurent med lite glow i.

Vidare berättar Frida om vad man behöver tänka på som gravid i skönhetsdjungeln och hur hennes utseende förändrades under graviditeterna med Nils och Line.

Lyssna på poddavsnittet här och missa inte Fridas skönhetstest i varje nummer av mama!

Alla produkter i denna artikel länkas till återförsäljarna och vissa via tjänsten Apprl.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Just nu - 3 nr av mama för endast 99 kr. Köp nu!