Foto: Erika Gerdemark/Kungahuset.se

Frida Fahrman: "Kronprinsessan är Sveriges bäst klädda mamma"

På Sweden Fashion & Beauty day får modeintresserade mamas bland mycket annat uppleva modepriset Guldknappen på plats, hänga i mamas glammiga monter och inspireras av modeplåtning och make-up-workshops. Dessutom är mamas bloggare Frida Fahrman på plats!

Lisa Nylén

Under Sweden Fashion & Beauty Day 2017 den 21 oktober kommer mamas bloggare Frida Fahrman att intervjua de stilsäkra mammorna Caroline Winberg och Vanja Wikström om skönhet.

Frida Fahrman intervjuar spännande mammor på Fab Day.

Vad kan vi förvänta oss av dina skönhetssnack med Vanja och Caroline?

– Att vi äntligen har tid att gå in på djupet i det personliga. Att tala om skönhet ur flera perspektiv, alltifrån mammalivet till yrkesrollen. Sedan hoppas jag på en härlig inspirerande stund tillsammans! säger Frida.

Vad ser du själv mest fram emot med Fab day?

– Hela konceptet, att det kommer hända så otroligt mycket roligt på ett och samma ställe. Och såklart få träffa alla härliga läsare – det är det bästa!

Vilket är ditt bästa skönhetsknep efter en natt med skrikiga barn?

– Att se till att få sova natten därpå, hehe. Men en snabb quick fix är annars en bra ansiktsmask. Ge det 10-15 minuter med en som återfuktar och tar bort ”puffyness” så funkar det faktiskt rätt bra.

Lyssna till Vanja Wikström och Caroline Winberg!

Vad satsar du på om du måste välja – ögon eller läppar?

– Ögon! Jag älskar att leka med olika ögon-make-uper, då man kan få så otroligt olika effekt med det. Sedan är det kul att hålla på och fixa och mixtra.

Vem tycker du är Sveriges bäst klädda kvinna? 

– Oj vad svårt! Men en cool mama känns så självklart och jag måste nog säga kronprinsessan Victoria. Jag tycker verkligen att hon har hittat balansen i sin stil, utifrån vem hon är och vad hon gör på ett grymt bra sätt. Det känns som att hon verkligen är hon, men inget är väntat och självklart, bara genomtänkt, smart och snyggt. Hon utstrålar att hon trivs med det hon bär och är sällan rädd för variation och bär gärna svenskt. En bra förebild på många sätt!

Kronprinsessan Victoria – en fashionmama!