Chokladskrubb, chokladdoftande bad och massage. Ja, tack!

Chokladkur för gravida

Vår gravida reporter testade den här chokladdoftande behandlingen - och mådde som en pralin när hon var klar.

Spabehandling:  ”Chocolat dream”, 1 timme och 35 minuter.

Pris: 980 kronor.

Inleds med kroppspeeling med chokladskrubb som gjorts av en bas på råsocker. Följs av ett varmt bad i träkar med chokladskum, och samtidigt mild ansiktsrengöring som doftar neroli och tillhörande ansiktsmassage med lavendelolja. Avslutas med helkroppsmassage med varm chokladolja.

Var: Milstenen spa och massage, ett intimt cityspa med asiatisk känsla och lugn atmosfär, Östergatan 24, Malmö.

Webbsida: milstenenspa.se.

Omdöme: Så här i gravidvecka 31 börjar en hel del vardagliga aktiviteter (som att sitta) kännas som allt annat än spa, och det är verkligen på tiden med lite massage, chokladdoftande så klart. Grejen är bara den, att även om jag lyckats klara mig från klassiska graviditetsplågor som illamående och foglossning, så har jag i stället fått  ”bara EN liggställning fungerar”-syndromet. Det är BARA vänster sida som är riktigt skön att ligga på under behandlingarna, annars kommer svimningskänslorna på grund av blodkärl som pressas samman och fenomenet styr hela min spaupplevelse.

Gravidkudden som ingick i paketet gjorde det i alla fall möjligt att ligga på magen en stund under massagen, men nej, sedan ville jag ligga på vänster sida igen ... Den snälla spaterapeuten anpassade programmet och pysslade om så gott hon kunde med sina handdukar, plastinpackningar och produkter från Angel spa och Kerstin Florian, och jag somnade nästan, så skönt var det. Och efteråt mådde jag förstås som en pralin!

LÄS MER: Gravidkudde – så fungerar den (smartaste gravidprylen någonsin?)

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av mama + trådlösa in-ear hörlurar för 199 kr. Köp nu!